rofl tu su same KOCKY alebo co??? ja som dal na jednu skolu na nejaku do trnavy neviem jak sa vola, tam ma nperijali, a mam to aj tak na haku, bo idem inde studovat... v zivote nikdy uz nechcem vidiet slovenske skolstvo blee
ale vsetkym co ich prijali tak gratulujem
ja som bol prvak minuly rok na fei ale kedze niesom nejaky extra matematik tak som sa s fei v druhom semestri rozlucil... nuz co idem na strojarinu v BA... nejde sem este dakto?
will.i.am napísal:Tak co ste prijati na vysku? Na aku? Kolko prihlasok ste davali na kolko vas prijali?
Ja som mal prihlasku v ziline a v kosiciach na elektortecnicku fakultu. zo ziliny mi dnes prislo ze ma beru a na nete su uz vysledky z kosic a takisto. idem do kosic dufam, ze sa tam s niekym odtialto stretnem
No tak sa pochvalte
Dufam, ze tu takato tema este nie je. ak je tak to mozte aj zmazat
hey you..tak ja som si dala prihlasky tri..na fei stuba..na fei tuke..a na elf zu..prijali ma vsade--.ale nakoniec som volila detasovane pracovisko zilinskej univerzity v LM
micpu napísal:ja som bol prvak minuly rok na fei ale kedze niesom nejaky extra matematik tak som sa s fei v druhom semestri rozlucil... nuz co idem na strojarinu v BA... nejde sem este dakto?
johnny171 napísal:FEI Informatika , no budem spoluziak s ppt a --==[ RA ]==--
tak sme tu traja (zatial)
vsetci FEIkari by tu mohli napisat v akych su skupinach, mozno vas niektorych supli spolu...
Ja som 20-tka (telekomunikacie) este som zvedavy na Virusa, lebo on ma vraj tiez telekom
will.i.am napísal:vsetci FEIkari by tu mohli napisat v akych su skupinach, mozno vas niektorych supli spolu...
Ja som 20-tka (telekomunikacie) este som zvedavy na Virusa, lebo on ma vraj tiez telekom