netam napísal:pre Stando:
U mna to bude musiet byt trocha rychlejsie, lebo v utorok mam oficialny zapis na ZU. Velmi vaham co, co bude lepsie a co bude horsie. Kedze som nemal potrebny pocet bodov z nemciny, tak som bol pripraveny ist na FRI. Ale teraz je situacia ina...
Nuz tak v tomto ti neporadim... rozhodni sa tak aby si to potom nelutoval ...
erytrocyt napísal:Jackb: Ako to je možné? A kam si sa vlastne hlásil?
Faktulta politickych vied a mediznarodnych vztahov UMB v BB: precenil som sa ako cesky turista v Tatrach
Vesper: mas pravdu... mohol som ist na toho poziarnika v ZV a mohol som mat teraz pokoj aj keby som vedel ze ma z tade hned cez zimne skuskove vyrazia
STUBA - Telekomunikacie - prijaty
TUKE - Verejne financie a regionalny rozvoj - prijaty
TUKE - Financie, bankovnictvo a investovanie (F.B.I.) - chybal mi 1 bod aby ma prijali, ale keby som napisal odvolanie + $, som tam.
UMB - F.B.I. - prijaty snival som o tom 3/4 roka. Takze mam namierene do BB.
ja som mal mensiu smolku, bol som prijaty na 2 vysoke skoly, na STU v Bratislave, fakulta strojnicka a fakulta stavebna, jedinou podmienkou na uspesne prijatie bolo zmaturovat, ale hned v prvy maturitny den som to pokazil a nezmaturoval som zo slovenskeho jazyka, ostatne predmety som zvladol na znamky 1 a 2, len ta slovina dopadla zle, cize caka ma este opravny termin, potom rok budem robit, a o rok by som chcel ist opat na vysoku, snad mi to vyjde
Ahojte... Mam taku otazocku.. ... Dnes mi prisla z FRI pozvánka na prijímacie skusky 5.6.08... Pisu tu, ze podmienka prijatia bez prijimacich skusok je uspesne absolvovanie externej mat. skusky z matematiky urovnou A, t.j. myslim ze staci mat nad 33%, co mam... Myslite ze som prijaty bez prijimacich??? V nedelu mam skusky v Brne a nexce sa mi tam ist keby som bol prijaty v ZA. DIk za odp ......
lukash188 napísal:Ahojte... Mam taku otazocku.. ... Dnes mi prisla z FRI pozvánka na prijímacie skusky 5.6.08... Pisu tu, ze podmienka prijatia bez prijimacich skusok je uspesne absolvovanie externej mat. skusky z matematiky urovnou A, t.j. myslim ze staci mat nad 33%, co mam... Myslite ze som prijaty bez prijimacich??? V nedelu mam skusky v Brne a nexce sa mi tam ist keby som bol prijaty v ZA. DIk za odp ......
Pravdepodobne Ta zobrali bez priijmaciek, ale nic sa Ti ani nestane ked napises e-mail fakulte a opytas sa.
lukash188 napísal:Ahojte... Mam taku otazocku.. ... Dnes mi prisla z FRI pozvánka na prijímacie skusky 5.6.08... Pisu tu, ze podmienka prijatia bez prijimacich skusok je uspesne absolvovanie externej mat. skusky z matematiky urovnou A, t.j. myslim ze staci mat nad 33%, co mam... Myslite ze som prijaty bez prijimacich??? V nedelu mam skusky v Brne a nexce sa mi tam ist keby som bol prijaty v ZA. DIk za odp ......
hm iba tolko? za nasich cias chceli aj nejake popredne miesta v olympiadach ci take vymysleniny... a to splnil az jeden clovek ale suhlasim, napis mail alebo zavolaj na studijne, tam ti povedia, vzdy je lepsie ist na istotu
pHysIQ napísal:...
UMB - F.B.I. - prijaty snival som o tom 3/4 roka. Takze mam namierene do BB.
Nechcem ta odhovarat, ale robis chybu:D chodim tam tento rok a podobne individua ktore tam ucia nenajdes len tak hocikde...
Vybral si si najtazsi odbor ktory tam je, aby si to potom nelutujem.
Neodhovaram ta, len ta upozornujem:)
Elektrotechnicka Fakulta ZU - prijaty bez primacok
Strojnícka Fakulta ZU- mal by som tak isto bez primacok ale termid odovzdania prihlasok je az 31.5 potom pride papier - sem idem:D
teste sa
som prijati na PF UPJS - Informatika a sem aj pojdem, bez prijimaciek, brali vsetkych, pevne verim ze zmaturujem, a nevyletim z tej skoly po prvom semestri
Jednu som posielal na VSVU do BA tam ma nevzali a druhu na Ostravsku Univerzitu a tam ma vzali, fakulta umenia, odbor Intermedialne vytvarne umenie... Uz len zmaturovat a nemat otravu krvi alkoholom
sakra zatial nie som nikde prijaty..
posielal som si na UCM FPV do Trnavy, tam beru bez skusok ale vysledky budu az v polke juna..
inac vsetkym co ste uz prijati zavidim.. chcel by som ma ten pocit ze uz mam niekde miestecko iste
Som prijatý na UMB do Banskej Bystrice fakulta humanitných vied odbor učiteľstvo predmetov dejepis, filozofia ale ešte niejaké skúšky ma čakajú a snad bude z čoho vyberať