Pripomienky ku KARME

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...

Ste za zrušenie karmy?

áno
398
39%
nie
612
61%

Celkom hlasov: 1010

ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Ma napadlo teraz, ze by ste mohli spravit tak, ze ak bude niekt v base, tak sa mu automaticky znizi karma napr. o 10 bodov. :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

ppt napísal:Ma napadlo teraz, ze by ste mohli spravit tak, ze ak bude niekt v base, tak sa mu automaticky znizi karma napr. o 10 bodov. :D
To by nemusel byt spatny napad, i ked 10 b. je vela. Admini/modi by vsak mali oproti "beznemu" uzivatelovi neferovu vyhodu... : )
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:To by nemusel byt spatny napad, i ked 10 b. je vela. Admini/modi by vsak mali oproti "beznemu" uzivatelovi neferovu vyhodu... : )
Myslis vyhodu v tom, ze nemozu ist do basy, alebo zeby mohli davat vacsiu minus karmu?
Tomasito
VIP
VIP

ppt napísal:Myslis vyhodu v tom, ze nemozu ist do basy, alebo zeby mohli davat vacsiu minus karmu?
Moct mozu, avsak... Kolko adminov/modov si uz videl v base? ... a preto by to za tychto podmienok bolo voci vam ostatnym nefer.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

prečo by nemohli ísť do basy?
Inak dobrý nápad, ale tiež sa mi zdá 10 veľa.. myslím že takých 5 by bolo ideálnejšie
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

audiotrack napísal:prečo by nemohli ísť do basy?
Inak dobrý nápad, ale tiež sa mi zdá 10 veľa.. myslím že takých 5 by bolo ideálnejšie
ono by to bolo lepsie rozdelit podla zavaznosti priestupku, pripadne dat sadzbu typu: 1 den v base = -5 bodov z karmy
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Moct mozu, avsak... Kolko adminov/modov si uz videl v base? ... a preto by to za tychto podmienok bolo voci vam ostatnym nefer.
Tak ak mozete sit do basy, tak to potom urcite fer je. No a ak uz myslis, ze by to nebolo fer, tak si pomysli, ze vy moderatori + admini pre toto forum nieco robite, tak aspon nejake tie vyhody by ste mali mat. :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

kolko moderatorov a adminov som videl v base? no pamatam si ich zopar :) samozrejme nei je to bezne, no ale tak za ten cas co tu obetujeme je imunita uplne dostatocne zadostucinenie :)
Tomasito
VIP
VIP

mastermind napísal:kolko moderatorov a adminov som videl v base? no pamatam si ich zopar :) samozrejme nei je to bezne, no ale tak za ten cas co tu obetujeme je imunita uplne dostatocne zadostucinenie :)
lol, vidiet som videl aj ja, no za akych okolnosti... sebauvaznanie- recesia je slabe slovo :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mastermind napísal:kolko moderatorov a adminov som videl v base? no pamatam si ich zopar :) samozrejme nei je to bezne, no ale tak za ten cas co tu obetujeme je imunita uplne dostatocne zadostucinenie :)
Ja som videl seba :-) A kto ma tam dal? No ja :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Aj ja som si vyskusal basu.. ked mi ju nik nechcel dat, co som mal robit? :) Ale len na 15. min, ved co ak... :D
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ked uz sme pri tej base, tak som si pozrel historiu vazenia a nasiel som tam hojka, no a pri nom bola dlzka vezenia: 24855 Dní 3 Hodín 14 Minút :shock: . To jak je mozne?? :lol:

No a potom by nebolo zle, keby ste dali aj do profilu, kolko krat bol ten ktory uzivatel uvazneny. :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Fuha, tu to nejako pribera na urovni. Najprv uplinkove dynamice loga, neskor karma a teraz nejake statistiky.. :D Som zvedavy, kedy tu bude zelovoc (nie ten user ale obchod) :lol:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

podla mna celkom dobra idea, aspon ma clovek predstavu, ako si jeho nazory vazia ostatny clenovia tohto fora.
otazka: preco pri zadani karmy, hodi okno do statistiky, ked don nemame pristup, okrem hornych 20? :D
to by sa mohlo v pohode nejako zrusit
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

last_knight napísal:podla mna celkom dobra idea, aspon ma clovek predstavu, ako si jeho nazory vazia ostatny clenovia tohto fora.
otazka: preco pri zadani karmy, hodi okno do statistiky, ked don nemame pristup, okrem hornych 20? :D
to by sa mohlo v pohode nejako zrusit
mohlo, ale momentalne sa mi nechce v tom kode hradat az tak do hlbky, pretoze jednu vec opravim a vyskytne sa iny problem. Myslim, ze je to drobnost, ktoru nam akiste rad odpustis :-)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ze si to ty, tak ano :D
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

t0m4s3 napísal:Ja som videl seba :-) A kto ma tam dal? No ja :D
ale porušil si pravidlá ja si na to ešte pamätám :lol:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ako je mozne, ze ked som mal pred chvilou okolo 33,8 bodov, terat mam 32,9 a v statistike je ze som prijal, nebude to tym, ze mi niekto odobral? Mala by tam byt kolonka anviac, ako je prijal, daroval, a ja neviem odovzdal, alebo take nieco...

//aha uz chapem, to je akoze prijal negativnu karmu... no ok, ale tak potom, rozdelene prijal negativnu karmu, prijal pozitivnu karmu...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Vidim, ze T0M4S3 ma toho kodu plne zuby :D no aj tak by som prijal karmu, ktora by sa neodvijala od poctu prispevkov. Proste vsetci by zacali s 10 bodmi a usery by mu bud pridali alebo odobrali. A tam by potom kazdy na prvy pohlad videl, ze aha, tak tento ma 30 karmy, dam na jeho slova alebo tamten ma -2, tak to bude asi riadny vandrak, pockam si, co povedia ostatny..
Dufam, ze ste ma pochopily.. :roll:
// vsak do poctu prispevkov je tu uz rank (novice, medium expert, star, king...)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Vidim, ze T0M4S3 ma toho kodu plne zuby :D no aj tak by som prijal karmu, ktora by sa neodvijala od poctu prispevkov. Proste vsetci by zacali s 10 bodmi a usery by mu bud pridali alebo odobrali. A tam by potom kazdy na prvy pohlad videl, ze aha, tak tento ma 30 karmy, dam na jeho slova alebo tamten ma -2, tak to bude asi riadny vandrak, pockam si, co povedia ostatny..
Dufam, ze ste ma pochopily.. :roll:
// vsak do poctu prispevkov je tu uz rank (novice, medium expert, star, king...)
od coho ineho by si si predstavoval aby sa odvijala karma? urcitu startovnu poziciu musis urcit.

will.i.am > prijal/daroval pozitivnu/negativnu by nebolo nic tazke spravit.. pockam ako sa k tomu vyjadri hojko
Napísať odpoveď