Pripomienky ku KARME
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
mastermind
VIP
Áno presne doma sme napiekli torty , nakúpili balóny ... darmo niektorí ste dobrí .... niekedy !
btw pre vaše doplnenie velebnosti , poslušne hlásim , že som chcel pochváliť autora úpravy a keďže som mal ešte priestor v správe , použil som príklad ( nabudúce Vám chlapci budem zasielať ss čo ma napadne , či by som mohol po vašom súhlase to použiť na fóre )
Maki ale veď si to sem dal : P tak sa nevykrúcaj
Skončil som
btw pre vaše doplnenie velebnosti , poslušne hlásim , že som chcel pochváliť autora úpravy a keďže som mal ešte priestor v správe , použil som príklad ( nabudúce Vám chlapci budem zasielať ss čo ma napadne , či by som mohol po vašom súhlase to použiť na fóre )
Maki ale veď si to sem dal : P tak sa nevykrúcaj
Skončil som
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
uz je to napravene, prejavila sa zavist/mentalita/vychova alebo aky to uz dovod u jedneho usera a kazdy den sa mi staral o minus karmu.(dokonca tak pravidelne, ze by mohol podavat lieky v nemocnici, aspon by bol uzitocny.)miki24686 napísal:tak tvoje statistiky by zaujimali aj mna... normalne pridem po dlhsej dobe a ty si v minuseco sa tu dialo??
uzavreta kapitola.
stále mi nejde do hlavy ako je možné, že to niekoho baví v pravidelných intervaloch znižovať zámerne inému userovi karmu. Aj keby som bol na daného usera akokoľvek nahnevaný, nechcelo by sa mi stále mu znižovať karmu. Aj napriek tomu, že admini/moderátori to zistia a vždy napravia, tie blbé DETI to stále baví. Asi to skúsim aj ja, zrejme v tom bude niečo skryté, možno adrenalínové.enter00 napísal:uz je to napravene, prejavila sa zavist/mentalita/vychova alebo aky to uz dovod u jedneho usera a kazdy den sa mi staral o minus karmu.(dokonca tak pravidelne, ze by mohol podavat lieky v nemocnici, aspon by bol uzitocny.)
uzavreta kapitola.
//audiotrack: ale iba raz
Ked sa niekomu na takyto extrem pride, vsetky nim pridade -karmy sa resetnu, pricom pride aj o moznost udelovat karmu ako taku. Preto nech si kazdy podobne ulety vopred zvazi...pinco napísal:stále mi nejde do hlavy ako je možné, že to niekoho baví v pravidelných intervaloch znižovať zámerne inému userovi karmu. Aj keby som bol na daného usera akokoľvek nahnevaný, nechcelo by sa mi stále mu znižovať karmu. Aj napriek tomu, že admini/moderátori to zistia a vždy napravia, tie blbé DETI to stále baví. Asi to skúsim aj ja, zrejme v tom bude niečo skryté, možno adrenalínové.
//audiotrack: ale iba raz
predpokladám, že väčšinou sú to noví užívatelia, ktorí sem prišli niečo nájsť a nepodarilo sa im a tak si aspoň robia srandu aj prostredníctvom karmy a nezáleží im na ďalšej existencii na fóre.Tomasito napísal:Ked sa niekomu na takyto extrem pride, vsetky nim pridade -karmy sa resetnu, pricom pride aj o moznost udelovat karmu ako taku. Preto nech si kazdy podobne ulety vopred zvazi...
Na to tu nikto z admin/mod teamu neprihliada, t.j. je uplne jedno, ci na tom niekomu zalezi alebo nie- dopadnu rovnako...pinco napísal:predpokladám, že väčšinou sú to noví užívatelia, ktorí sem prišli niečo nájsť a nepodarilo sa im a tak si aspoň robia srandu aj prostredníctvom karmy a nezáleží im na ďalšej existencii na fóre.
-
audiotrack
VIP
zabudol si už na holubara ktorý mal tiež blokovanú karmu za svoje úlety? mne sa holubar nezdá ako nový užívateľpinco napísal:predpokladám, že väčšinou sú to noví užívatelia, ktorí sem prišli niečo nájsť a nepodarilo sa im a tak si aspoň robia srandu aj prostredníctvom karmy a nezáleží im na ďalšej existencii na fóre.