Takže rád by som zmenil to čo mám na stole... presnejšie myš, klávesnicu... a ešte aj case pod stolom.. no a podložku. Mohly by ste mi toto všetko poradiť? Myš by sa hodila nejaká z ktorej nebolí ruka ako z mojej... a to aj o podložke, klávesnica rovnako. Dobré by to bolo čierne takže aj case by som rád menil a k tomu aj fany... investovať ale do toho moc nechem, asi tak 2500sk, viac nie. Dá sa niečo do tejto ceny? Na pc skôr hrávam hry ako WoW a tak takže preto tú myš hlavne .
Nazory uzivatela XtremeQTXX si netreba vsimat, evidentne nevie citat a trepe dve na tri, vid. vcerajsia nocna diskusia ohladom fps v hre. No ale k veci. Rozpocet mas dost nizky na to, aby si si mohol poriadne vybrat. Skriniek vela na vyber nemas, takze za tie peniaze asi nic lepsie nekupis, avsak pozor na to, ze ta bedna je bez zdroja!!! Skutocne potrebujes aj pridavny ventilator??? Co sa tyka mysky, tak ma tvar presne ako tie od Logitechu, pripada mi to ako keby som sa pozeral na MX510/512, MX1000 a podobne. Ergonomia mysky je vyborna, dobre sa drzi, len ake bude praca s nou je uz otazne, trebalo by pohladat na internete recenzie a hodnotia majitelov tejto mysky. Klavesnica je tenka, ma nizke tlacitka, takze by bolo lepsie ju najskor vyskusat, ale to iste plati aj u mysky. Niekomu vyhovuju nizke tlacitka, inemu zase nie. Ja radsej pisem na normalnej klavesnici. K podlozke sa uz vyjadrit neviem.
No tá podložka je super, má ju aj kamoš . Čo sa týka klávesnice, tak mne je jedno na akej píšem, ale takú sme mali aj v škole (neviem aké sú tam kde idem ) a písalo sa mi na nich dobre.... ale nad tým ešte porozmýšľam. No a myš skôr tú ergonomickú, vadí mi ako keď ju držím tak že nepadne to celej ruky, ale iba na 3 prsty .