Uz to nejaku tu hodinku skusam a vyzera to fest dobre. Uz som si spravil aj vlastneho hraca pomocou CAM scanu. Podoba tam je, urcite!
btw. asi sklamem ludi co sa tesili na onlinu hru, ktora je zablokovana... vstup do nej je dovoleny len po kontrole Serialu, cize ani LAN neni mozne hrat!
spominal si bugy a co hratelnost? to ze to bude lepsie ako fifa nepochybujem lebo 08 je asi jedna z najhorsich v poslednych rokoch, ale co hovoris na tu hratelnost?
Hratelnost je velmi vyrazne vylepsena! Velmi realna fyzika lopty, nove animacie, moznosti zasimulovat, tahanie za dres apod. Poviem ti, ze FIFA sa uz OPAT moze strcit aj s tym svojim Be A Pro. PES ma jedinu vyraznu nevyhodu, licencie, ktore chybaju... ale o to sa postara komunita. V blizkej dobe ocakavaj nejaky MEGA-PATCH alebo aspon Option File
Windows XP, Intel Pentium IV 1.4GHz nebo ekvivalent (AMD), 512 MB RAM, 4.0GB volného místa na HDD, DirectX 9.0c kompatibilní grafickou kartu, 64MB Pixel Shader 1.1 (NVIDIA GeForce 3 nebo ATI Radeon 8500 grafickou kartu), DirectX 9.0c kompatibilní zvukovou kartu
Comu sa smejes? ... je to docela pravda... pocas hrania mi to ide plynulo na 6600vke 1GB RAM AMD64 2800+... horsie su tie ingame strihy nablizko ale da sa to vydrzat!!!
IZZi-BA napísal:ved co sa smejes neni to tak ako nemyslim ze len kvoli tomu ale podla mna nema velke poziadavky
ked myslis
,na to ze je to fotbal to ma dost velke poziadavky,hlavne graficka karta.ale tak next-gen je fajn
Dem0n napísal:Comu sa smejes? ... je to docela pravda... pocas hrania mi to ide plynulo na 6600vke 1GB RAM AMD64 2800+... horsie su tie ingame strihy nablizko ale da sa to vydrzat!!!
no ja nemam chut sa kukat na trhanu grafiku ked idem kopat roh,alebo kukam replaye,ale ked sa ti to lubi tak nech sa paci