Dá sa tam nastaviť pohľad z tretej osoby ako je to u niektorých hrách napr. Mafia. Pri takomto pohľade si ale musíš zvyknúť na trochu iný pohyb hráča keď ho ovládaš. Ja mám nastavený klasický pohľad a sledujem radar, aby som nebol v ofsajde.Šu-Do napísal:ehee.. tak som si to predstavovala najlepsie by bolo keby som to sledoval vsetko z pohladu hraca.. pevne verim, ze bude nieco take v blizkej buducnosti...
Pro Evolution Soccer 2009
Vyšiel na to patch, ale na lamkách to niekomu potom robilo nejaké problémy s grafikou v hre. Môžeš to vyskúšať (príloha).Saq.utd napísal:DIG tak aj mne to robi,po niakych 11 tyzdnoch mi become legend sekne a nejde dalej,pes09.exe error
![]()
cital som to aj na inych forach ze to robilo ludom,nie je niaky patch?
Rozbalíš to a súbor becomealegendfix.exe skopíruj do zložky C:\Documents and Settings\tvoje_konto\Dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save resp. Moje Dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save, spusti ten patch, napíš tam názov savu ktorý chceš fixnúť napr. PES2009_BL01.bin a klikni na FIX IT!!!.
Potom napíš ako si dopadol
Ja som tiež skúšal tento pohľad, ale nemôžem si nejako zvyknúťŠu-Do napísal:ehee.. tak som si to predstavovala najlepsie by bolo keby som to sledoval vsetko z pohladu hraca.. pevne verim, ze bude nieco take v blizkej buducnosti...
// tak potom beriem späť čo som napísalSaq.utd napísal:tento fix nepouzivajte !
uz ho skusalo viac ludi,dosere to vsetky zostavy a podbne veci,napisal to aj sam autor tohto fixu...
- Prílohy
-
- becomealegendfix.rar
- (47.43 KiB) 56 stiahnutí
Ahoj no mne ten patch asi nefunguje bo ja mam nejaké blbé logo Chelsea.
Ja som nainštaloval ten kitserver potom tú inštalačku GA (sa mi zdá že sa to tak volá)
No a proste mám ešte jeden väčší problém...Proste keď som v móde Becom a Legend či jak sa to volá tak proste odohral som ten prvý zápas no ale potom ďalej nič...proste nemožem ísť na ďalší....
To akože mám hrať v kuse iba te treningové či čo...
PLS HELP niekto....
A ešte k tomu patchu to s tým bin. súborom som spravil aj ten druhý patch som nainštaloval a spravil ten kitserver(dal som ho do adresara a spustil som setup.exe) no ale te loga sa mi nezda že by boli normálne...
No ako ja nwm či mám dať iba to setup.exe z kitserveru do adresára alebo niečo iné... pls HELP.
Ja som nainštaloval ten kitserver potom tú inštalačku GA (sa mi zdá že sa to tak volá)
No a proste mám ešte jeden väčší problém...Proste keď som v móde Becom a Legend či jak sa to volá tak proste odohral som ten prvý zápas no ale potom ďalej nič...proste nemožem ísť na ďalší....
PLS HELP niekto....
A ešte k tomu patchu to s tým bin. súborom som spravil aj ten druhý patch som nainštaloval a spravil ten kitserver(dal som ho do adresara a spustil som setup.exe) no ale te loga sa mi nezda že by boli normálne...
No ako ja nwm či mám dať iba to setup.exe z kitserveru do adresára alebo niečo iné... pls HELP.
Keď spustíš GamingaccessCPbuild01Beta.exe tak sa ti to automaticky nainštaluje do zložky s hrou. Tam otvoríš zložku kitserver a spustíš setup.exe, otvoríš zložku Gamingaccess Patch a ten súbor ktorý je tam PES2009_EDIT01.bin premiestniš do zložky Moje Dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save a dáš prepísať starý súbor.zabzo napísal:Ahoj no mne ten patch asi nefunguje bo ja mam nejaké blbé logo Chelsea.
PLS HELP niekto....
Aha. Dík 
//edit: a nevite prečo keď vypnem hru mi vyhodí chybu s názvom cracku a že pravdepodobne trojan?
a potom mi ho vymaže odtiaľ kde ho mám... Moc ako nechápem...
//edit2: v tej zložke Gamingacess nemám mať žiadny súbor a v tej Moje dokumenty/KONAMI/save 3 súbory?
A mne najprv ten kitserver fungoval no teraz píše že:Unknow EXE file:this does not look like PES2009 or PES2009 DEMO!
Ja som fakt lama ale zrazi mi nič nechce fungovať....
Sry za ....
//edit: a nevite prečo keď vypnem hru mi vyhodí chybu s názvom cracku a že pravdepodobne trojan?
//edit2: v tej zložke Gamingacess nemám mať žiadny súbor a v tej Moje dokumenty/KONAMI/save 3 súbory?
A mne najprv ten kitserver fungoval no teraz píše že:Unknow EXE file:this does not look like PES2009 or PES2009 DEMO!
Sry za ....
Ku cracku: už existuje iný, ktorý nie je označovaný za vírus a antivirák ho nevymaže.zabzo napísal:Aha. Dík
//edit: a nevite prečo keď vypnem hru mi vyhodí chybu s názvom cracku a že pravdepodobne trojan?![]()
Sry za ....
K zložke: keď nainštaluješ ten patch, tak by si mal mať v zložke Gamingaccess Patch súbor PES2009_EDIT01.bin ktorý treba skopírovať do Dokumentov
To je všetko pekné ale neexistuje niečo čo by vedelo tú chybu vyriešiť lebo ten mode ma strašne chytil a chcem hrať dalej..bol by som mile rád kebyže niečo take sa tu nájde alebo sa nejako tá chyba bude dať odstrániť..dikySaq.utd napísal:tento fix nepouzivajte !
uz ho skusalo viac ludi,dosere to vsetky zostavy a podbne veci,napisal to aj sam autor tohto fixu...
PES 2009 Bundesliga Patch
První Bundesliga patch pro plnou verzi PES 2009 byl zveřejněn.
Valstnosti/Obsahuje:
- Bundesliga nahrazuje Eredivisie
- upravené statistiky
- 95% Bundesligových hráčů
- Originalní ligové a klubové loga
- podporována Masterleague a další mody
- originální dresy
DOWNLOAD
http://rapidshare.com/files/156237728/B ... h_v1.1.rar |
update v1.2 :
http://rapidshare.com/files/156540853/U ... 0.2008.rar
pescorner.de
http://www.pescorner.de/pes2009/downloa ... Patch/537/
Time of Release: 23/10/2008
Implementing this update will fix the following problems:
* Problems that affected the game in various game modes when played in a resolution higher than 1280*720.
Once implemented, the game can be played in higher resolutions than the one previosly without the same
problems.
IMPORTANT NOTICE: Please be informed that by implementing the patch, the save file you created in
advance for ""Become a Legend"", ""Champions League"", ""League / Cup"" and ""Master League"" modes may
become unusable.
První Bundesliga patch pro plnou verzi PES 2009 byl zveřejněn.
Valstnosti/Obsahuje:
- Bundesliga nahrazuje Eredivisie
- upravené statistiky
- 95% Bundesligových hráčů
- Originalní ligové a klubové loga
- podporována Masterleague a další mody
- originální dresy
DOWNLOAD
http://rapidshare.com/files/156237728/B ... h_v1.1.rar |
update v1.2 :
http://rapidshare.com/files/156540853/U ... 0.2008.rar
pescorner.de
http://www.pescorner.de/pes2009/downloa ... Patch/537/
Time of Release: 23/10/2008
Implementing this update will fix the following problems:
* Problems that affected the game in various game modes when played in a resolution higher than 1280*720.
Once implemented, the game can be played in higher resolutions than the one previosly without the same
problems.
IMPORTANT NOTICE: Please be informed that by implementing the patch, the save file you created in
advance for ""Become a Legend"", ""Champions League"", ""League / Cup"" and ""Master League"" modes may
become unusable.
No môžem povedať, že hra sa mi celkom páči, ale je to dosť podobné s 2008, tých zmien tam nedali príliš veľa...Ale najväčšie plus vidím v zlepšení reálnosti pohybu, pri šprinte už hráči neutekajú, ako keby mali naložené v trenírkach
Na menu tiež dosť popracovali a teraz je oveľa pútavejšie. Síce som nehral Fifu 2009, ale musím povedať, že PES sa mi vidí skoro vo všetkých smeroch lepši ako Fifa