Leniv3c napísal:Inac sranda je toto, skuste si zahrat Barca vs. Barca, ja bezne davam v regular nastaveni 2:1 alebo nejak tak, ale toto je sranda. 9:2
bezne davam v regular ..........
To sa aj dá hrať na úrovni Regular ? Veď tí hráči sú ako retardovaní nobraini. To ani nejde hrať inak ako na Top Player. Hra dostáva úplne iný rozmer a reálnosť !!!
Tak potom tvojej odpovedi som skusil ten top ale zda sa mi to realnejsie ale goly nepadnu mozno ani raz za zapas. Teda aspon u mna nie, nakoniec som vyhral po penaltach ... Ako davas goly v top tope ?
Leniv3c napísal:Tak potom tvojej odpovedi som skusil ten top ale zda sa mi to realnejsie ale goly nepadnu mozno ani raz za zapas. Teda aspon u mna nie, nakoniec som vyhral po penaltach ... Ako davas goly v top tope ?
Vymeškal som takmer celý PES09.. Takže som sa musel "do toho" trochu dostať... A stále sa dostávam. Ale treba kombinovať, nebáť sa presadiť v súboji 1v1 nejakou fintou, použiť prihrávku do behu... nejaký ten center atp.. Ale dostávam dosť gólov, to je moja slabina.. viď. pár príspevkov dozadu, kde som opisoval priebeh barca vs. lpool kde to skončilo 9:9 a vyhral som až po penaltách. Musím to trošku zredukovať a snažiť sa menej gólov vyfasovať Treba trénovať.. na toplayerovi hrať matche a ono to pôjde
Neviem u mna to bola taka stredova hra v toplayery, proste ked som ho obral, on obral mna a takto sa to vlieklo na strede. Par akcii ale bezgolovych bolo.
SSemteXX napísal:Podľa mňa je zbytočné hádzať si patche na Demo verziu, počkám si na FULL a na nejaký big patch k FULL verzii.
1. Nikdo ti nekáže si patch dávať
2. Full + bigpatch full bude možno za nejaké 2 mesiace
3. Za vtedy si niekto bude môcť a ak bude chcieť, môže vyskúšať zahrať si aj s inými teamami ako sú v deme
Hello guys, I'm releasing the first beta version of my ProEvoluti demo patch.
It includes 4 new teams: Chelsea, Manchester United, Internazionale and Real Madrid replacing the National teams!
Take note that this is just a beta patch, correct numbers, more players and new ratings will be added soon.
Hope you like it anyway
chlapci cem sa spytat nehral som nejako velmi PES no a ci sa mi to oplati stiahnut ta 10 lebo ja som hral naposledy 5 a tam nemali licencie preto som to prestal hrat tak sa pytam ci sa oplati stiahnut
grafika fajn, hratelnost fajn ale co mi vadi je ten hrozny zvuk ked nahravate..uplne taky isty zvuk ci nahravka ci strela..a tie pohyby sa mi nepacia tiez..inac fajn futbal
Geogomeogo napísal:chlapci cem sa spytat nehral som nejako velmi PES no a ci sa mi to oplati stiahnut ta 10 lebo ja som hral naposledy 5 a tam nemali licencie preto som to prestal hrat tak sa pytam ci sa oplati stiahnut
...a tam nemali licencie.....
A to je nejaký problém ? Stiahnem si patch a mám dresy,licencie,kopačky,faces, všetko dokonale editnuté a hrám futbal na úrovni. Vo fife licencie možno sú ? ale čo z toho keď ten futbal je jedna veľká komédia.
A to je nejaký problém ? Stiahnem si patch a mám dresy,licencie,kopačky,faces, všetko dokonale editnuté a hrám futbal na úrovni. Vo fife licencie možno sú ? ale čo z toho keď ten futbal je jedna veľká komédia.
Keby len komédia Najlepší je rozhodca, ktorý behá ako Dôchodca =DDD a ešte tie strely, strelím 10krát na bránu z toho 11krát strelí tak isto