jedine co ma na novom pes-ku stve, su rozhodcovia... este sa mi nestalo, aby som kopal v zapase penaltu, aj ked faulov na cistu penaltu bolo xy... ale ked podobny (v niektorych pripadoch aj slabsi) faul spravim ja, tak uz je penalta... nechapem, dufam, ze to v nejakom patchi opravia...
Mňa skôr štve, že hrám na Professional úrovni, a napríklad zápas Manchester City proti Arsenal-u, a proste oni vôbec nefaulujú, nešmýkajú sa po mne atď. No neviem...
Nečuduj sa, keď to hráš na profesionálovi. Tam v priemere vyhrávam o 6 gólov.... Chceš viac agresivity ? Nastav si úrovenť Top Player alebo Superstar ..
Sajmon napísal:Nečuduj sa, keď to hráš na profesionálovi. Tam v priemere vyhrávam o 6 gólov.... Chceš viac agresivity ? Nastav si úrovenť Top Player alebo Superstar ..
Lorino18 napísal:toto mi vyhodi ked dam ten setup a sajmon uz som to skopiroval a nis sa nedeje som bezradny sakra nedaju sa sem dat screeny ako to presne skopirovat atd budte taky dobry
no tak cim dlhsie hram tuto hru musim objektivne povedat ze je to dost mizeria urcite lepsie ako fifa ale od realneho futbalu to ma este daleko. Tusim sa vratim k staremu PES 6 bola tam lepsia hratelnost. Inak tych 360 stupnov to asi nemyslia vazne sak ja nemozem s tym hracom spravit klucku v rychlosti-najprv musim mustit "E" az potom hraca mozem pohnut do strany.
Tak to štve trošku aj mňa, hlavne keď dostanem loptu náhle stlačím Šprint, a loptu si predkopnem Alebo túto chybu som už videl vo viacero sérií, keď dám Lob na hráča a lopta padá pred neho asi 3m tak nemôžem s hráčom nabehnúť pod tú loptu, musím počkať kým lopta padne
hadam vyjde nejaky patch na tych 360 stupnov nech je vadsia volnost inak aj to predkopavanie ma stve hlavne ked som na malom priestore medzi hracmi
//autoeditácia príspevku ( 22 Nov 2009, 16:44 )
no tak som si nainstaloval oficialny patch 1,2 no hratelnost sa zlepsila este neviem presne co ale proste sa mi to lepsie hra