Pro Evolution Soccer 2010

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Bože mám také nervy zase, že to nie je možné. Proste dám si Top Player, a vkuse faul a faul, bežím drgnem hráča oberem ho a Faul, nabehnem na loptu drgnem hráča faul a vkuse len mne faul a nikomu iné, ale keď ma drgne počítač tak to už nie je faul to sa už nepíska ...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

SSemteXX napísal:Bože mám také nervy zase, že to nie je možné. Proste dám si Top Player, a vkuse faul a faul, bežím drgnem hráča oberem ho a Faul, nabehnem na loptu drgnem hráča faul a vkuse len mne faul a nikomu iné, ale keď ma drgne počítač tak to už nie je faul to sa už nepíska ...
..jaa som bol tiez z prvu z toho mimo aka pecka na Pc oprotiti fife no tiez teraz s postupom casu vidim kopec chyb, ale i tak to stale obcastne hram ako odreagovacku a na Pc to nema konkurenciu..tie fauly vadia aj mne nemusim ho oberat ani klzackou ani donho moc nezajdem ledva ho suchnem a uz piska a proti mne malo kedy co piskne, ale aby som nekrivdil raz piskol v moj prospech penaltu :D ..taktiez mi vadi ze si vlastni hraci obcas skacu do cesty alebo nahravam a niejaky hrac do toho vojde a lopta sa od neho odrazi a on vobec nezareaguje alebo prihravam a lopta sa odrazi jak od steny nooo ... je co doladovat do buducna ale tak fifu som hral a to je katastrofa oproti tomu je toto vrcholne dielo :D ..keby bola na Pc fifa ako na Xbox 360 tak PES si nekopne
SSemteXX
Guru
Guru

No neviem, ale rozhodca strašne píska neustále proti mne, až mi to ide na nervy. Inak všimli ste si inteligenciu PC pri čiare keď behá? Lebo neustále tam PC vbehne a vybehne von z loptou, alebo jediné čo ma trápi to bude asi to, že 70% gólov je z takých striel, kde sa lopta odrazí od bránkára druhý hráča nabehne a dá gól.

A tie fauly, no už niekedy mi to strašne prekáža...
Danny3331
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Danny3331 »

nejaky najnovsi patch by ste sem mohli hodit
nico dobre :)
R4D0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa R4D0 »

ako si pridam ovladanie pre dalsieho hraca ja mam joistyck a nejde mi to dat na dalsieho hraca alebo dvaja na klavesnici ako sa to robi?
duboo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa duboo »

v settingsoch si musis nastavit ten joystick
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

mne zas vadia tie neustale odklikavacky pri replayoch, pomale vyhadzovanie brankara,ked kope 5ku tak ma ruky vbok jak keby bol nasraty,priame kopy kopu akoby isli lobovat,goly davam tusim len pri dorazkach a hlavne mi to pride cele take sekane neviem preco :? vo fife sa mi zda ten pohyb lepsi
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

Caute nevie niekto informacie o niakom kompletnom patchi ,ktory bol len instalacka?
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

slavo120 napísal:Na cracknutu verziu ten patch asi nedam ci ? :D ..crack 1.2 neni ?
mam to na cracknutej neni problem len musis mat crack na verziu 1,2
Lionelll
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lionelll »

neviete niekto ako si pretocim rychlejsie hru v ked hram became a legend lebo ked si tam hore dam 2x rychlejsie tak to nic nerobi neda sa nejako spravit ze by som naskocil hned do zapasu az ked by ma vystriedali?
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Lionelll napísal:neviete niekto ako si pretocim rychlejsie hru v ked hram became a legend lebo ked si tam hore dam 2x rychlejsie tak to nic nerobi neda sa nejako spravit ze by som naskocil hned do zapasu az ked by ma vystriedali?
mal som presne taku istu otazku a presne tak isto ma to stve..ale ee neni tam taka moznost .. podla mna je zbytocne nezazivne sledovat zapas, stacilo by don skocit v momente ked mam nastupit noo niet takej moznosti len to preckat :D
Lionelll
Light Expert
Light Expert

alebo aspon keby nato bol nejaky patch :/
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

no a tento rok nebude e.v.o.l.u.t.i.o.n. patch?
niekto mi poslal linka na pesedit patch ale chcelo by to nieco ako exe.tak neviete ci sa nieco chysta?
alebo nemam zbytocne cakat a nahodit tento patch? inac,ktory je najlpsi,myslim obsahovo. ? :)
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

inak na to Bal mam taku fintu. ked ste neni na ihrisku dajte si hru dolu na listu poklikajte net potom ju dajte "hore" a do najblizsieho prerusenia hry vam to pojde ako o zavod
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Saq.utd napísal:no a tento rok nebude e.v.o.l.u.t.i.o.n. patch?
niekto mi poslal linka na pesedit patch ale chcelo by to nieco ako exe.tak neviete ci sa nieco chysta?
alebo nemam zbytocne cakat a nahodit tento patch? inac,ktory je najlpsi,myslim obsahovo. ? :)
PESEDIT.com PATCH 1.1, máš ho dokonca aj ako .exe súbor, nájdeš ho na stránke pesedit.com
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

noo vcera som stiahol aj s updatmi 1.11 a zatial to fahci 8)
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

Ja sa chcem opytat ci sa to bude dat hrat po nete. Alebo ak nie tak zeci sa pri originalne daju dat patche :)
Danny3331
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Danny3331 »

Sajmon
si s tym patchom spokojny ? meni trocha aj hratelnost ?
Lionelll
Light Expert
Light Expert

ten patch staci nainstalovat a ide to?
SSemteXX
Guru
Guru

Lionelll napísal:ten patch staci nainstalovat a ide to?
Keď to je "EXE" súbor tak asi :wink:
Napísať odpoveď