Pro Evolution Soccer 2011
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pro Evolution Soccer 2011
bruuno: Pochybujem o tom, ze to pojde.
Ked hravam online match lobby tak niekedy hraci hraju so svojim ML tymom a maju tam vsetkych najlepsich hracov ako messi,ronaldo,drogba atd. .... ako sa da takyto tym vytvorit??
len dopisem...po tyzdni hrani s gamepadom...som nastrielal take krasne goly ktore si zasluzia ist na youtube:D...takze videjko bude:)
No tak to som na tie videa zvedavý, hlavne ako sa popasuješ s tými obmedzenými možnosťami v Replay. Asi najistejšie bude použiť ten štandardný pohľad ako pri hraní.
nejak to vyriesim len nemam cas ked to bude ten jeden gol musim spravit:)dam link
No tak ja hrám už 5i rok ML na Top Player-i a musím uznať, že ma to baví stále. Akurát jediný problém mám s obranou PC, proste hocikedy keď sa mi náhodou nevydarí prihrávka za obranu tak tam obranca dobehne a hneď odkopne loptu niekam do riti a popritom tam má obrancov 3och nieže by im prihral. Ale celkovo je to dobré, len mohli popracovať na obrane a niekedy aj na tých financiách. V ML ledva vyjdem s peniazmi ako tak na konci sezóny, strašné výdavky tam mám aj napriek tomu, že všetko povyhrávam.
IDE SPRAVIT VIAC ID UčTOV NA JEDNE ORIGINAL NA JEDNOM PC ???++ DA SA OPAčOVAT ORIGINALKA BEZ TOHO ABY SOM OHROZIL ONLINE MODY ?? POMOC
Bože, šak ti písal admin, že nejde, tak čo tu ešte otravuješ?!? By som strieľal takých...
teraz k téme, rozhodol som sa objednať tento gamepad: http://fesicomp.sk/?kid=359&p_id=168677&vid=
aj napriek tomu, že KONAMI a tvorcovia PES odporúčajú ten Xboxový.. mne by sa asi veľmi neoplatilo do toho investovať a tak by som sa len chcel opýtať, aké sú vlastne rozdiely, v čom je ten lepší a prečo je môj horší...
teraz k téme, rozhodol som sa objednať tento gamepad: http://fesicomp.sk/?kid=359&p_id=168677&vid=
aj napriek tomu, že KONAMI a tvorcovia PES odporúčajú ten Xboxový.. mne by sa asi veľmi neoplatilo do toho investovať a tak by som sa len chcel opýtať, aké sú vlastne rozdiely, v čom je ten lepší a prečo je môj horší...
no podla mna bude rozdiel v citlivosti a kvalite materiálov. A Xboxoví je proste super, mal som aj podobný ako si chceš kúpiť ty ale X-boxoví je proste neporovnatelne lepší
No ja mozem tiez len potvrdit ze xboxovy je super ,ja som si ho kupil zaroven s originalkou a neviem si ho vynachvalit , hral som aj s timi co su na PS3 ale tento sedi presne do ruky... ehm s tim opachovanim to ako je lebo ja si patchujem originalku a moze mi to teda ovplyvnit nejako online hranie? 
ja som si opatchoval originál a nijako mi to online hru neovplyvnilo 
ja mam podobny a hra sa mi perfektne aj tak....a inac ludia....ako sa da nastavit aby jeden hrac hral na Klavesnici a druhy na Gamepade?....lebo nejde mi to pise mi stale ze musi byt aj druhy gamepad...neda sa to takto?lebo na 10tke sa dalo
Attack, Konami -> PES 2011 -> Settings.exe, daj si Controller 1 prázdny a do Controller 2 daj Joystick.
Diky moc uz to ide
)
stiahni, rozbaľ, nainštaluj?
btw. patche všetko pekne funguje, prečo mi však na online nefunguje patch na Slovensku?
btw. patche všetko pekne funguje, prečo mi však na online nefunguje patch na Slovensku?
Re: patch
Ja som skúšal len patch PesEdit 2011 0.3 a tiež som mal problém stým, že po jeho nainštalovaní mi to padalo do win. Potom som zistil, že na túto verziu je aj neaký fix a keď som ho nainštaloval, tak už všetko funguje, ako má.winci napísal:Neviete mi niekto poradit ako do hry dostanem tie patche od pes edit? Skusal som to podla navodov ktore pri nich boli a vobec mi to nefunguje a netusim kde robim chybu, pri 2010 mi to vsetko slo, no v 2011 vobec. Vdaka!
Re: Patch
no mne to nepada len ked to nainstalujem, teda nakopirujem kitserver do hry, kliknem manage.exe dam attach napise mi ze succes ze vsetko oukej a zapnem hru a tam sa nic nezmenilo... pes je super hra len zasa hrat za north london a podobne tymy mi trochu vadi. No nic idem skusat dalej ten patch tam dajak dostat snad sa to podari
Aký kitserver kopíruješ kde? Však zapneš inštalačku a dávaš Next-Next-Next-Finish, a máš to nainštalované, nemusíš nič kopírovať.
Default cesta je "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011".
Pomaly bude aj Patch v0.4 s novými štadiónmi atď.
Default cesta je "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011".
Pomaly bude aj Patch v0.4 s novými štadiónmi atď.
Prosim Vas, ked si vytvorim hraca, ako ho umiestnim do tymu??