keď som mal 15, mal som 75kg... ale zase, závisí od výšky a od tvojej aktivity( =šport, cvičenie,...), rady dávať nebudem, máš ich tu na 3 strany.Martinspeed napísal:Akú ste mali váhu keď ste mali 15 rokov?, lebo ja mám 52Kg podla mňa je to málo.
Problem (ako pribrať?)
davno sa tu nepisalo, chcem len napisat ako som pribral ja cca 10kg za pol roka (svalstvo cca 80%)
minuly rok asi nejak v oktobri som mal len 50kg vyska 170cm...
teraz mam 61kg a vysku 172cm...
stravoval som sa najcastejsie parkami, chlebom a instatnymi polievkami + to co bolo po ruke
no... lenze ked mate maly zaludok potrebujete najprv zvacsit jeho objem aby
sa vam mohol zvacsit aj prijem cize 1,2 mesiac od kedy sa rozhodnete ze chcete pribrat
musite pit litre vody... pol hodku pred jedlom vypite stale dva pohare cistej vody mozte aj kludne
viac ked vam to nevadi, proste kym necitite ze mate plny zaludok.... za pol hodinu vam vodu hned stravi,
pripravte sa chodit castejsie na zachod
.... potom sa musite najest takisto fakt najviac ako
mozete ale nie nasilu
ked vam nechuti nejedzte....
vacsina chudich ludi ako napr ked som mal ja 50kg nesleduje vobec co
a kolko zje.. co je velmi zle ak chcete pribrat... pri chudnuti je to to iste
snazte sa jest hlavne potraviny s vysokym glykemickym indexom (pouzi google)
a jedzte vo velkych mnozstvach takisto ako s tou vodou.... hned ked citite
ze vam jedlo stravilo, ale necitite hlad (prazdno v bruchu, najhorsie je uz skvrkanie...
skvrkanie v bruchu uz nikdy nemozete pocut
) chodte sa znovu najest
no a ak nechcete pribrat len tuk, musite samozrejme cvicit... ja som cvicil
uz par rokov pred tym cize som len zvysil prijem
minuly rok asi nejak v oktobri som mal len 50kg vyska 170cm...
teraz mam 61kg a vysku 172cm...
stravoval som sa najcastejsie parkami, chlebom a instatnymi polievkami + to co bolo po ruke
no... lenze ked mate maly zaludok potrebujete najprv zvacsit jeho objem aby
sa vam mohol zvacsit aj prijem cize 1,2 mesiac od kedy sa rozhodnete ze chcete pribrat
musite pit litre vody... pol hodku pred jedlom vypite stale dva pohare cistej vody mozte aj kludne
viac ked vam to nevadi, proste kym necitite ze mate plny zaludok.... za pol hodinu vam vodu hned stravi,
pripravte sa chodit castejsie na zachod
mozete ale nie nasilu
vacsina chudich ludi ako napr ked som mal ja 50kg nesleduje vobec co
a kolko zje.. co je velmi zle ak chcete pribrat... pri chudnuti je to to iste
snazte sa jest hlavne potraviny s vysokym glykemickym indexom (pouzi google)
a jedzte vo velkych mnozstvach takisto ako s tou vodou.... hned ked citite
ze vam jedlo stravilo, ale necitite hlad (prazdno v bruchu, najhorsie je uz skvrkanie...
skvrkanie v bruchu uz nikdy nemozete pocut
no a ak nechcete pribrat len tuk, musite samozrejme cvicit... ja som cvicil
uz par rokov pred tym cize som len zvysil prijem
8kil za tri tyzdne??pinacolada napísal:po chorobe asi tak pred troma tyzdnami som vazil nejakych slabych 60.tak som zacal doma cvicit (kliky,drepy,neajke cinky,a taka finticka na cecky-do posilky nemam s kym) a poriadne papat a sa postavim na vahu a taham to pomalicky na 70 (teraz okolo 67,5).celkom uspech si myslim no i tak som satle suchy.80 je moj ciel.
No lenze vacsina asi tuk pribrat nechce.plasmon napísal:Take velke problemy tu riesite, niektori ludia len hladaju sposoby na chudnutie.
Treba jest vela udenin,mastne a vyprazane jedla,vela peciva k tomu,casto jest a to vsetko zapijat domacou.Za tyzden ta ani vlastna mater nespozna.
Priberat svalstvo je tak tazke ako chudnut tuk a naopak chudnut svaly je tak lachke ako priberat tuk
akoze netrep, ale co prosim ta vygrcias? .. sak za tich minimalne 6h co spisplasmon napísal:Aj u mna sa zaspava s plnym zaludkom vyborne, len potom rano vykonavam toto.
aj ked uz telo tak netravi to jedlo pocas spanku, nejako ho stravi a posunie prec so zaludka takze
nemas co aj tak vygrcat
//edit: aha tak sry, ale na tom smajliku je jasne vidiet ze nieco grcia