Hello,
pri čítaní mojho archívu RP som narazil na problém, ktorý mi nejde do hlavy..
začnem listovat v archíve, čo som si písal s nejakým užívateľom, vidíte, že konverzácia má dobrých 1000 RP(príloha č.1) , no a ako listujem tak mi zrazu skočí iba 20(príloha č.2), takže vtedy musím ísť zas od začiatku a opäť mi to skáče na 20, takže neviem poriadne ani prelistovať v RP
Aby ste lepšie pochopili tu sú screens, dík za pomoc, fakt by sa mi zišla pomoc
Používam Operu ale skúšal som aj Explorer a stále to robí
Problém pri čítaní Archívu RP na azete
no tak neviem, či ti pomôžem, ale pokec ma v poslednej dobe problémy sám zo sebou. Ide strašne pomaly, strácajú sa RP, niektoré neodošle, jeden deň som šiel pozerať albumy u ženy, ktorá viem, že ich má, a ukázalo, keď som sa tam dostal,že nemá žiadny album a keď som dal jej profil, odhlásilo ma z pokecu...potom keď som sa dostal do albumu ukázalo, že ma x fotiek (čo bola pravda) a keď som ho otvoril, boli tam len niektoré fotky a ich počet sa zrazu zmenšil(niečo ako tebe v archíve), ale neskôr to už išlo v poriadku. A minule mi nešiel archív vôbec, nedalo sa tam dostať....je dosť možné, že aj v dobe keď si šiel listovať v archíve, tak práve nešiel tak ako má a keď sa logneš neskôr, budeš to tam mať všetko.