Mam taky problem:
Stiahol som eset smart security 4.0, nasiel som crack, je to jeden subor updater.dll, ktorym mam prepisat ten originalny, no neda sa to..
pri prepisovani vyhodi chybu, klasicka chyba ze ten subor je pouzivany alebo co, smart security som vypol (egui.exe), skusil znova, zase..
pouzil som unlocker a zistil som ze to blokuje systemovy proces ekrn.exe, ktory sa neda vypnut, neviete ako to obísť ?
//autoeditácia príspevku ( 02 May 2009, 18:46 )
najlepsie by bolo nejak zakazat spustanie toho procesu ekrn.exe pri starte, no neviem ako..v msconfig som to nenasiel, kedze je to spustane ako systemovy proces =/
Problem pri prepisovani (odstranovani) suboru
naco ti je crack...existuje stranka kde su name a password ktorymi si vzdy predlzis aktualizaciu esetu....G0lDiER_ napísal:Mam taky problem:
Stiahol som eset smart security 4.0, nasiel som crack, je to jeden subor updater.dll, ktorym mam prepisat ten originalny, no neda sa to..
pri prepisovani vyhodi chybu, klasicka chyba ze ten subor je pouzivany alebo co, smart security som vypol (egui.exe), skusil znova, zase..
pouzil som unlocker a zistil som ze to blokuje systemovy proces ekrn.exe, ktory sa neda vypnut, neviete ako to obísť ?
//autoeditácia príspevku ( 02 May 2009, 18:46 )
najlepsie by bolo nejak zakazat spustanie toho procesu ekrn.exe pri starte, no neviem ako..v msconfig som to nenasiel, kedze je to spustane ako systemovy proces =/
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
No ja som to chcel vyriesit takto, aby som nemusel updatovat kluce ak niektory prestane fungovat.
A ten proces nejde killnut ! Je spustany ako systemovy proces takze nejde, som to pisal
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 14:23 )
Mimochodom ako mam vyriesit to v prilohe nod.jpg ??
Neviem uz o nicom co by som mal spravit, ked username a heslo mam vyplnene a updatuje mi bez problemov.
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 14:30 )
No nudzovy rezim pomohol, ekrn sa nespustil a ja som mohol prepisat updater.dll, no ten problem Maximum protection is not ensured sa nevyriesil..
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 14:35 )
Hmm, nechal som to tak, po 2 minutach sa tam pozriem a co nevidim
A ten proces nejde killnut ! Je spustany ako systemovy proces takze nejde, som to pisal
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 14:23 )
Mimochodom ako mam vyriesit to v prilohe nod.jpg ??
Neviem uz o nicom co by som mal spravit, ked username a heslo mam vyplnene a updatuje mi bez problemov.
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 14:30 )
No nudzovy rezim pomohol, ekrn sa nespustil a ja som mohol prepisat updater.dll, no ten problem Maximum protection is not ensured sa nevyriesil..
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 14:35 )
Hmm, nechal som to tak, po 2 minutach sa tam pozriem a co nevidim