Problem:Razer Diamodback Plasma 1600Dpi !HELP!

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Smoake
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem:Razer Diamodback Plasma 1600Dpi !HELP!

Príspevok od používateľa Smoake »

pred troma mesiacmi som si kupil mys Razer Diamodback Plasma 1600Dpi a tri mesiace v pohode fungovala a asi pred tyzdnom sa mi zacala je*at: napr. hram csko a mys seka alebo sa uplne vypne (vidim to lebo mys ma modre podsvietenie) a pri tom pocujem vo windowse zvuk odpojenia usb a znova sa zase sama pripoji :cry: Mys potrebujem na hranie a vobec prevadzku compu a toto sa mi robi tak ma ide porazit, neviem v com moze byt problem ale v pocitaci urcite nie bo mys som uz skusal aj na inych pocitacoch. HELP!dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

reklamuj
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:reklamuj
sak to aj v pondelko idem urobit ale co ked mi to nahodou nevyreklamuju?1800,-sk v r**i?
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Asi budes mat niekde prelomeny kabel...pocul som, ze na razeroch sa to stava pomerne casto, v kazdom pripade by si ju mal reklamovat
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

problem je v USB koncovke len zisti ci je to myska alebo pocitac.... pripoj na to nieco ine a ci to bude odpajat taktiez....
teoreticky mas zlomeny kontakt a pohybom kabla sa ti to pripaja a odpaja cize je to dovod na reklamaciu a nevidim dovod preco by ti to nemali zobrat ;)
a nestras lebo som si tu istu mysku kupil asi tyzden a pol dozadu :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

no ja tu mysku mam uz 5 mesiacov + predosly majitel asi 3 ... ide nadherne ...
Cize jak chalani tvrdia alebo zlomeny kabel alebo Nestabilne napajacie napatie 5V
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

cize by sa nemalo stat ze mi v predajni povedia ze to je mojou vinoz ze je nalomeny kabel alebo posr*ta koncovka usb... bo cital som tam odkial ju mam ze jednemu chlapikovi tu mys vratili ze si ju posr*l sam
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Smoake napísal:cize by sa nemalo stat ze mi v predajni povedia ze to je mojou vinoz ze je nalomeny kabel alebo posr*ta koncovka usb... bo cital som tam odkial ju mam ze jednemu chlapikovi tu mys vratili ze si ju posr*l sam
tak samozrejme ze teoreticky sa to mohlo stat manipulaciou s nou ale rozhodne ak prides do predajne stoj si za tym ze si ju pouzival ako sa ma a nijak inac a toto sa ti stalo. V momente ak zapochybujes a privolis ze to mozno bude nejakym sposobom tvoja chyba, tak ta odbiju.... NEDAJ SA :twisted:
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

to dair neboj ja ich tam vsetkych pobijem ak mi to nevyreklamuju! :twisted: zajtra tam idem a neskor sem napisem ako to dopadlo
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Smoake napísal:to dair neboj ja ich tam vsetkych pobijem ak mi to nevyreklamuju! :twisted: zajtra tam idem a neskor sem napisem ako to dopadlo
:lol: :lol: :) neboooooj mal som tiez ten isty problem s DIAMONDBACK MAGMA :) ... je to chyba vo vyrobe.. nejaky problem v USB alebo kably uz presne neviem.. proste poho reklmuju... kupoval som v pgshope cez net
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

LUDIA, uz mi ju vyreklamovali mam novu a velmi sa modlim aby sa mi znova neposrala.Taketo veci sa ako mys sa reklamuju kus za kus, co bol moj pripad a som rad ze to takto dopadlo 8)
Napísať odpoveď