Problem:Razer Diamodback Plasma 1600Dpi !HELP!
-
Smoake
Star
- Kontaktovať používateľa:
Problem:Razer Diamodback Plasma 1600Dpi !HELP!
pred troma mesiacmi som si kupil mys Razer Diamodback Plasma 1600Dpi a tri mesiace v pohode fungovala a asi pred tyzdnom sa mi zacala je*at: napr. hram csko a mys seka alebo sa uplne vypne (vidim to lebo mys ma modre podsvietenie) a pri tom pocujem vo windowse zvuk odpojenia usb a znova sa zase sama pripoji
Mys potrebujem na hranie a vobec prevadzku compu a toto sa mi robi tak ma ide porazit, neviem v com moze byt problem ale v pocitaci urcite nie bo mys som uz skusal aj na inych pocitacoch. HELP!dakujem
-
audiotrack
VIP
-
dair
Guru wannabe
problem je v USB koncovke len zisti ci je to myska alebo pocitac.... pripoj na to nieco ine a ci to bude odpajat taktiez....
teoreticky mas zlomeny kontakt a pohybom kabla sa ti to pripaja a odpaja cize je to dovod na reklamaciu a nevidim dovod preco by ti to nemali zobrat
a nestras lebo som si tu istu mysku kupil asi tyzden a pol dozadu
teoreticky mas zlomeny kontakt a pohybom kabla sa ti to pripaja a odpaja cize je to dovod na reklamaciu a nevidim dovod preco by ti to nemali zobrat
a nestras lebo som si tu istu mysku kupil asi tyzden a pol dozadu
-
dair
Guru wannabe
tak samozrejme ze teoreticky sa to mohlo stat manipulaciou s nou ale rozhodne ak prides do predajne stoj si za tym ze si ju pouzival ako sa ma a nijak inac a toto sa ti stalo. V momente ak zapochybujes a privolis ze to mozno bude nejakym sposobom tvoja chyba, tak ta odbiju.... NEDAJ SASmoake napísal:cize by sa nemalo stat ze mi v predajni povedia ze to je mojou vinoz ze je nalomeny kabel alebo posr*ta koncovka usb... bo cital som tam odkial ju mam ze jednemu chlapikovi tu mys vratili ze si ju posr*l sam
-
snaque
Light Professional
Smoake napísal:to dair neboj ja ich tam vsetkych pobijem ak mi to nevyreklamuju!zajtra tam idem a neskor sem napisem ako to dopadlo