- skus porozmyslat, 32 system dokaze pracovat s 3,25GB ramky takze asi si nebude brat grafika priestor z ramky ktory system nedokaze adresovat ... a za dalsie grafika by si ho mala priradovat dynamicky a integrovanu grafiku o vykone ze by potrebovala k nemu aj giga pamete som este nevidel ....kingvirus napísal:Dobre uz v tom mam jasno. No mam otazku zas dalsiu snad vas neporazi![]()
Ked mi ta grafika tak vela zere z ram, zere aspon tie GB co nemam realne vyuzite? priklad: mam 4 GB ram. realne mi pise ze mam 3 GB ram. grafika zere z ram navyse asi 1 GB.Otazka znie. TO jedno GB co ona zdiela z RAM, je ten 1GB co Win nevie vyuzit uz, alebo je to 1GB z tych 3GB co mam realne v systeme? BO ak je to druhy pripad tak to znamena, ze na koniec mam realne 2 GB pre system 1GB pre grafiku a 1 gb nevyuzite?AK je to takto tak to je pekna sprostost potom.
- za dalsie a hlavne .... mas pocit ze ty ide pomaly pocitac z dosledku nedostatku kapacity ramky ??? - ak ano tak tento pocit bude na 99% chybny lebo s integrovanou grafikou nemoze byt brdza 4GB operacna pamet aj keby system vyuzival polovicu