Zdarek,
mam graf kartu nVidia GeForce 8600 GTS. Na zakladnej doske Asus P5K. V poslednom case sa mi zacali rozmazavat pismenka, akoby boli z atramentu a vy by ste ich rozotreli mokrou vreckovkou, smerom doprava. Presne takyto isty efekt to robi aj pri starte PC, pokial este nie je nabehnuty windows.
//Obrazky vkladaj do prilohy.
Rozhodol som sa preto pre nahodenie novsich driverov. Isiel som na stranku nvidie, nasiel, stiahol. problem vsak nastava, ked spustim dany setup, tak sa zasekne s chybovou hlaskou
//Obrazky vkladaj do prilohy.
Mate niekto podobnu skusenost? Treba najpv odinstalovat stare ovladace a potom nahodit nove? Ak ano, musim to robit v safe-mode? Resp. kde najdem uninstall ulitu na odinstalovanie starych ovladacov? A dokaze safe mod bezat aj bez ovladacov na graficku kartu?
Dakujem za vsetky rady.
Problem s 8600GTS
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s 8600GTS
bud ti odchadza grafika alebo su zle drivery...ja ked mam akykolvek problem pri nahadzovani novsich driverov tak sa ani nezatazujem nejakym softom na uninstall a rovno preinstalujem win...mozes to skusit ovsem ak ti to robi nejake "artefakty" (ciary, rozmazavanie,atd...) uz pred startom OS cize aj pred "startom/nacitani" driverov tak to bude zrejme ta prva moznost, cize zla vga...
- v prvom rade sa snaz vylucit SW chybu, najlepsie reinstalom winu, az potom hladaj chybu v HW napr. skus inu vga, resp. tvoju vga skus v inom PC...
- v prvom rade sa snaz vylucit SW chybu, najlepsie reinstalom winu, az potom hladaj chybu v HW napr. skus inu vga, resp. tvoju vga skus v inom PC...
Dik za radu, uz som prisiel na pricinu - ciastocne poskodeny kom. kabel medzi PC a monitorom. Zistil som to tak ze som do neho zakopol a trochu sa poopravil obraz tak kopol este raz a wualla! 
Mal som rovnaký problém, zavadil som o kábel a detto.
Ale nič som nenehal na náhodu a na druhý deň bol nový.