problem s adsl routerom well

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Zdravim, chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenost s takymto alebo podobnym routerom, resp. ci ste s nim nemali nejake problemy. Ja som pred par dnami jeden kupil, ale ani môj znamy, ktory uz nastavil desiatky rôznych routerov si s tym nevie poradit. Jednoducho spojenie s pc bezi, adsl linka je pripojena, normalne ukazuje na softe od rutera status , ze vsetko ide ako ma, no napriek tomu sa stranky nezobrazia, jednoducho net nebezi(ani messengery, nic co ma suvis s netom). Rovnako je to aj s Pda, ked sa napojim na wifi siet...vsetko je pripojene, bezi to, ale stranky sa nezorazia a net je nepouzitelny. Skusali sme uz vsetky mozne aj nemozne nastvenia routera ale problem je stale ten isty...

Jedna sa o tento router:

Kód: Vybrať všetko

http://rup.datahosting.sk/product/11150750/1/well-1605g-adsl-modemrouter8-port-switch
//autoeditácia príspevku ( 10 Sep 2008, 15:08 )
Ziadne napady....?
problem som vyriesil upgradom firmwaru v routri. Niekde na nete som vycital, ze ked T-com zaviedol nove technologie, niektore routre s tym mali problem, preto trebalo upgradnut firmware(to spominam len preto, keby sa tu niekedy objavil niekto, kto bude mat podobny probelm :) )
Napísať odpoveď