Problém s bootovaním Windowsu 7 - zmazaný compbatt.sys

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
macher1
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Problém s bootovaním Windowsu 7 - zmazaný compbatt.sys

Príspevok od používateľa macher1 »

Zdravím. Včera som s pomocou IObit Uninstallera odinštaloval Comodo Firewall a potom som použil skenovanie, či po tohto firewalle nezostali nejaké zvyškové súbory alebo záznamy v registry. Program toho našiel dosť, tak som to všetko zmazal. Potom som bol vyzvaný na reštartovanie notebooku. No a tu začali problémy.

- po reštarte sa mi na obrazovke objavilo, že systém Windows sa nepodarilo spustiť, vraj nech vložím inštalačný disk Windows a dám opraviť OS. Na obrazovke bolo napísané, že chýba súbor compbatt.sys a ako error bolo uvedené 0xc000000f.
- po vložení inštalačky Windows sa mi objavilo "Press any key to continue...", ale keď som niečo stlačil, tak po chvíľke načítavania sa mi objavil bluescreen.
- skúsil som systém obnoviť zo zálohy pomocou Acronis Home 2011 - NEPOMOHLO! Obnovenie síce prebehlo bez problémov, ale keď som potom reštartoval notebook, tak sa objavila tá istá hláška ako v prvej zarážke.
- možno dôležitá, možno nepodstatná informácia, ale batériu mám z notebooku vybranú už pár týždňov a NB je napájaný zo siete. Spomínam to preto, lebo compbatt.sys je vraj driver na batériu.

Prehľadal som kopu fór, aj zahraničných, ale nič mi nepomohlo. Vie mi niekto poradiť čo s tým? Veľká vďaka.
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém s bootovaním Windowsu 7 - zmazaný compbatt.sys

Príspevok od používateľa Chalesnik »

vloz disk a tam mas prikazovy riadok pomocou neho si skopiruj ten subor a mas to .... pozri na google asko sa to robi... ale pri takychto odinstalaciach vacsinou vymaze viacej tych suborova ak to je viac ako 10 prestane ta to bavit a radsej preinstalujes system ;)
Napísať odpoveď