Problem s grafickou kartou
-
Matrix123321
Amateur
Problem s grafickou kartou
zdravim..mam problem s novou grafickou kartou. na PC so starou grafikou mi islo vsetko ako ma.ale akonahle som dal novu, nainstaloval som ovladace a hral som hru.. vsetko islo dobre.ale potom som vypol PC a zapol som ho na druhy den ,pustil som hru a asi po 1minute mi zblbne grafika.. textury sa zmenia farby atd.a niekedy to dokonca aj sekne..skusal som uz preinstalovanie ovladaca..preinstalovanie PC.nic nepomohlo... robi to len pri graficky narocnych hrach..pri CS 1.6 mi to nerobi akonahle zapnem far cry 2 hnet to zblbne...ale cudne je ze ked naistalujem ovladac..potom restartujem pc a ide to ako ma...nechapem tomu :(a potom po vipnuti PC to blbne znova:(...prosim o rychlu odpoved
Re: Problem s krafickou kartou
Ak je nová, tak ju reklamuj.
-
vikko78
Medium Professional
aká je to grafika?
-
Matrix123321
Amateur
nvidia geforce 210
-
vikko78
Medium Professional
skus komplet odinstalovať ešte raz celú grafu, a všetko čo sa týka grafiky, vyčisti registre restartni komp a potom nainstaluj nové ovladače...ak ti toto nepomôže, tak reklamuj, teda predpokladam, že ostatný hdw je v poriadku. akú grafu si mal predtým?
-
Matrix123321
Amateur
Re: Problem s grafickou kartou
no ja som koli nej preinstaloval komplet cely pc tak vsetko som instaloval nanovo ale ajtak to blbne...a grafiku som mal myslym ATI ale nwm tip
-
vikko78
Medium Professional
Re: Problem s grafickou kartou
tak reklamuj, poprípade ešte skus skontrolovať teploty, lebo týchto grafik je viacej, tak neviem, či máš pasívne chladenie alebo aktívne chladenie....