Problem s grafikou
Problem s grafikou
ahojte
mam novy pc no vzdy ked hrajem nejaku hru vyhodi ma z hry a napise ze je bug na ovladaci od GPU
tam kde som kupoval PC tak mi povedali ze mam preinstalovat ovladac preinstaloval som ho ale aj tak to nepomohlo moze byt ze je GPU poskodena alebo co moze byt za problem?
vopred dakujem za odpovede
moje pc moje pc
GPU RX5600XT 6 GB
CPU amd 5 3600 6 jadro
zakl. doska- MSI B450 tomahawk max
RAM 16 GB
SSD 512 MB samsung EVO
win -WIN 10 64 bit
mam novy pc no vzdy ked hrajem nejaku hru vyhodi ma z hry a napise ze je bug na ovladaci od GPU
tam kde som kupoval PC tak mi povedali ze mam preinstalovat ovladac preinstaloval som ho ale aj tak to nepomohlo moze byt ze je GPU poskodena alebo co moze byt za problem?
vopred dakujem za odpovede
moje pc moje pc
GPU RX5600XT 6 GB
CPU amd 5 3600 6 jadro
zakl. doska- MSI B450 tomahawk max
RAM 16 GB
SSD 512 MB samsung EVO
win -WIN 10 64 bit
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s grafikou
Treba to skusit odinstalovat, pouzit utilitu na cistenie ovladacov od grafiky, stiahnut najnovsi ovladac a nainstalovat.
a ake su napriklad tie utiliti ako sa vola program lebo nemam z tym skusenost?hojko napísal: 25 nov 2021, 12:43 Treba to skusit odinstalovat, pouzit utilitu na cistenie ovladacov od grafiky, stiahnut najnovsi ovladac a nainstalovat.
vdaka
no preinstaloval som uplne system a nahodil nove ovladace a podobne no stale mi robi tie chyby ale zase nerobi to pri kazdej hre ale viacero hier som mal kde to robilo
moze byt ze je problem v GPU nejaky?
moze byt ze je problem v GPU nejaky?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
skus spustit nejaky benchmark, napr. https://www.passmark.com/products/perfo ... _adv3d.php ci ti to spravi aj pri tom. moze byt problem aj v gpu, ked ti tie hry zhadzuje random.
vies co ono aj zhadzuje aj robi to ze napriklad tiene mi blikaju v hrach nejake predmety oblecenie a tak aj nabytok neviem co to je za vec len proste to nejak poblikava stale*****HERO***** napísal: 09 dec 2021, 22:31 skus spustit nejaky benchmark, napr. https://www.passmark.com/products/perfo ... _adv3d.php ci ti to spravi aj pri tom. moze byt problem aj v gpu, ked ti tie hry zhadzuje random.
Blikanie tienov a artefakty moze znamenat poskodenu graficku kartu, povacsine to sposobuje poskodena pamat (GDDR) na karte.
diky asi ju dam reklamovat pokial ju este mam v zarukeheker napísal: 09 dec 2021, 23:53 Blikanie tienov a artefakty moze znamenat poskodenu graficku kartu, povacsine to sposobuje poskodena pamat (GDDR) na karte.