Problem s HDD - zachrana dat

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Problem s HDD - zachrana dat

Príspevok od používateľa mulatt »

Zdravim takze stalo sa mi to po com asi kazdy tuzi,odisiel mi disk ( teda aspon si to myslim). Vcera som hral just cause2, a z nicoho naraz blikla na chvilku modra obrazovka a nasledoval restart notebooku. Avsak system sa uz nespustil a zamrzlo to pri startuje sa system windows, dal som testnut ramky - OK dal som hdd a test zastal pri 45%. Skusal som som sa dostat do safe mode,preinstalovat system,live cd,disk som hodil do druheho pc avsak bezuspesne. Nakoniec som skusil live cd slax a nejako som sa dostal do toho OS avsak neukazalo mi v nom ziadny hdd. Dali by sa nejako vytiahnut data z hdd ci je uz KO? Moc sa mi to nezda kedze disk sa pri starte pekne roztoci,nevydava ziadne zvuky proste pracuje normalne. Prehriatim to tiez nebude lebo disk mal nejakych 50-60 stupnov pocas hrania. Dik za rady :cry:
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s HDD - zachrana dat

Príspevok od používateľa dekarbon »

hod ho do druheho kompu ale nie ako boot hdd..daj hop ako druhz nabootuj a vzber si data co potrebujes..
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

dekarbon: Pisal ze to uz skusal, ale bezuspesne. Myslim ze ten HDD je totalne K.O. Aky to bol HDD?
Este by som vyskusal nabootovat to live CD a niekde najst spravcu zariadeni, ci ho aspon ten vidi. Ale to ti asi moc nepomoze :(
mulatt
Darca
Darca

tak tak skusal som do druheho pc a nic
Sapo: skusal som live cd linuxu ale ten mi ani spustit nechcelo lebo ked detekoval hdd tak zacalo robit problemy. Skusil som ten Slax live cd, do neho som sa dostal aj detekoval disk dneska sice az na 5x ale predsa, dokonca sa z neho dalo aj nieco citat. No druhy krat ho uz neukazalo a v disku zacalo divne cukat. Jedna sa o disk WD 320gb (3200 bevt) 2,5 sata.asi som sa uz zmieril ze je dead :( este skusim ho dat do mraznicky ako som nasiel na fore ale to je 1% sanca na uspech :( nejde mi proste do hlavy ako z nicoho nic mohol odist,bol bez vadnych sektorov,neprehrieval sa a naraz drb, po disku
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

pocujte ked mam disk SKORO do plna zaplneny tak je vacsia sanca ze skor odide?
mulatt
Darca
Darca

pochybujem..v pc mam disk zaplneny uz 5 rokov a nic mu nieje a v nb som mal polovicu a odisiel
Napísať odpoveď