Problem s holkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ZitePunkom napísal:A prečo myslíš,že v 16-17 nieje možné preklepnúť vzťahy?...toto prosím vysvetliľť.. :wink:
nemylsim ze si to myslim sam :-) ... proste v 16tich este nezijes ... si tarcha rodicov, uziovas si bezstarostneho zivota, tvoja "laska" je jedina holka ktoru poriadne poznas, vidite sa skoro stale, mate spolocne zaujmy pubertalneho charakteru ... neni to doba v ktorej prichadzaju realne krizy, nikto z vas dvoch neriesi realne problemy, nieste na skolach 500km od seba a tak ... vyckaj casu a uvidis ze je to len prebrane z praxe :-)

Common, tak to ste to stastne promile, ktore potvrdzuje pravidlo :-)
Common
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Common »

sice je to OT, ale ja som s mojou priatelkou zacal chodit ked som mal 16 a teraz mam uz skoro 23 a stali sme spolu a je nam dobre :oops:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

napisal si jej to cez net vsak ?:) no vidis...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Common napísal:sice je to OT, ale ja som s mojou priatelkou zacal chodit ked som mal 16 a teraz mam uz skoro 23 a stali sme spolu a je nam dobre :oops:
tak si 3ti clovek ktoreho "poznam" co ma taky vztah :) dufam ze vam to vydrzi este velmi dlho ;)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s holkou

Príspevok od používateľa Fabo »

Aiden napísal:ako rozumni teenageri ;)
oxymoron... :D

Inak suhlasim. Otazka Chces so mnou chodit? odpoved Ano. v 14tich a este k tomu cez ICQ? To mi pride asi na takej urovni realnej vaznosti vztahu ako ked v 18tich poviete Nejdeme si zafajcit?

==0
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Neviem preco pisete,ze v 15-tich to nie je"ono"..Laska je krasna v kazdom veku..

Aj ked mate 18,19 uvedomte si,ze z pohladu niekoho starsieho(napr.ja),je to presne to iste,ako vaš pohlad na 15-rocnych..A sice,ze je to este len"take",tie vase vztahy a ozajstne problemy vztahov este nepoznate,tak ako nepoznate ozajstne problemy zivota..Pred ktore ak je clovek postaveny,su castokrat dovodom zlyhania vztahov :wink:

Lasku si treba uzivat v kazdom veku :) .
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Netvrdim ze nemoze byt laska alskou, no ale povedz mi ci by si ty v tvojich 23(? tip) rokoch zacinal vztah takto cez ICQ...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

súhlasim so SHARKOM,dávam K+ :) ..je pravda,ze cez ICQ sa vazny vztah nadviazat neda,je len otazkou ako pre koho,ale cez ICQ to jasne,ze nejde ....
no nvm,ja som to pochopil takto,pisali ste si vsetko,mate sa radi,no nvm na kolko,ci je to kamaratstvo,alebo aj nieco viac,ale mas 15,su to len zaciatky,neber to az tak drasticky,skus ju zobrat na nejake pekne miesto,kde by ste si kludne mohli zakecat,len medzi 4a ocami,a ver mi,ze to neolutujes,lebo takéto veci bud len zlepsis,alebo ostane taky vztah ako máte doteraz,a neboj sa toho,ze ked jej povies pravdu do oci,tak ju stratis,totiz,zena je bytost,ktoru mi muzi,chalani tazko pochopime,ale predsa ich máme radi,a to je na vsetkom najlepsie,a nesed tu a smykaj za nou :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nehovorim ze sa vztah nadviazat neda ... Hovorim ze nemozes povedat cez ICQ chodime spolu??
Pises si s nou dva mesiace ani raz si ju nevidel a povies ze s nou chodis ?? Trochu divne
Moze ti byt sympaticka mozes ju mat rad lebo si s nou mas co povedat.
Ale to ze spolu chodite to jej racej povedz az po tom co sa par krat uvidite nazivo.
;)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Shark NX napísal:Nehovorim ze sa vztah nadviazat neda ... Hovorim ze nemozes povedat cez ICQ chodime spolu??
V takom veku sa to asi tak ale bere...A inak tak ako to bolo v téme "Existuje pravá láska" takisto ako láska je chodiť tiež len slovo, ktoré má ešte k tomu v prvotnom význame úplne iný význam...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mozno ste niektori zaspali dobu, ved ten pokec a ICQ uplne zahlcuju celu mladez a oni sedia za pocitacmi s dojmom ze s dakym chodia :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Sheep napísal:mozno ste niektori zaspali dobu, ved ten pokec a ICQ uplne zahlcuju celu mladez a oni sedia za pocitacmi s dojmom ze s dakym chodia :lol:
s ito vystihol kolega..uplne ze 100%tne je to v pajzli toto..zachvilu uz ani von z domu nebudeme chodit :D a frajerku si cez pokec poriesis perfektna vizia do buducnosti ako :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Sheep napísal:mozno ste niektori zaspali dobu, ved ten pokec a ICQ uplne zahlcuju celu mladez a oni sedia za pocitacmi s dojmom ze s dakym chodia :lol:
toto vsak plati iba cez bezny pracovny tyzden, cize do piatka 20:00 (GMT +1h) .. potom vacsina icqeckovych nabehne do klubov, tam sa scapu a na 6-7 hdoin su zas volni ... aspon to som kedysi vysledoval, pokial som byval v lokaloch, kde takito mladistvi boli :-P ... potom sa udobria ako inak cez stare zname protokoly a zivot sa opauje a forma pomaly pada :-) ...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Fabo napísal:Netvrdim ze nemoze byt laska alskou, no ale povedz mi ci by si ty v tvojich 23(? tip) rokoch zacinal vztah takto cez ICQ...
Nespravny tip-ja som uz stary pes :D ..

Ale k veci-nemam problem s ICQ..Je to len moznost,ako sa s niekym zoznamit..Urcite by som nejakej kocke nenapisal,ci nechce so mnou chodit.Ale to bude tym vekom..Avsak v 15 by som s tym nemal problem..

A vobec-kazdemu sa zdaju tie jeho problemy najdolezitejsie..Aj ked su pre teba ako 20 rocneho,problemy 15 rocnych banality(hoci fakt su :) )-ale pre toho 15 rocneho to mozu byt strasne dolezite veci(a fakt su :) )..

Preto podla mna je uplne normalne,ked sa dohodnu cez ICQ.Takisto je normalne,ze sa hanbia.Robia to len po svojom...
scoors
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa scoors »

no vcera(piatok ) som s nou nebol ale dnes sa s nou idem povypravat ! :smt067 :smt067 :smt067 takze dam vedet !
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

popravde keďže ona má 14 tak ako tu už bolo povedané, možno si to zle pochopil...to mohla byť nevynná hláška a ty si sa toho hneď chytil...
a ešte niečo, cez icq sa vzťah typu chodíme spolu?? nenadväzuje.. panečku, to vás v tej škole fakt nič neučia dnes?? :-P
midnight_man
Guru
Guru

no co ste narozpravali? hm (smerovane autorovi problemu)
scoors
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa scoors »

nooo asi takto porozpravali sme sa :) a vravela ze ma lubi ale nedokaze mi to povedat a som jej povedal ze zajtra v skole nech mi to povie a budeeme spolu chodit 8)

/edit :
ak to vyjde dakujem vsetkym za rady ! fakt velke dik :wink:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

scoors napísal:...vravela ze ma lubi ale nedokaze mi to povedat
keby si tu skoncil tento post tak ti napisem len ze gratulujem, ze to sa stava :)...ale
scoors napísal:som jej povedal ze zajtra v skole nech mi to povie a budeeme spolu chodit
WTF?...neviem co slusne ti na to napisat...
mne by to bolo sakra trapne povedat niektorej, ze jej nedokazem povedat, ze ju lubim a dohodnut sa s nou, ze jej to poviem na druhy den...akoze sorry ale to je na smiech :lol:
ono vacsinou, ked clovek spomenie, ze nedokaze nieco take povedat, tak to spravi vo chvili, ked to uz zvladne a nie, ze pockaj este den...
navyse ta cast "nech mi to povie a budeeme spolu chodit"...k tej sa radsej vyjadrovat nebudem....to je uz aj na mna privelmi infantilne a zrejme by som bud zhrozil, zanadaval si alebo sa zacal moc smiat ;)

PS:
scoors napísal:ak to vyjde dakujem vsetkym za rady ! fakt velke dik :wink:
podakovat by si mal aj tak :D

///no ale podstatne je, ze drzim palec :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

scoors napísal:nooo asi takto porozpravali sme sa :) a vravela ze ma lubi ale nedokaze mi to povedat a som jej povedal ze zajtra v skole nech mi to povie a budeeme spolu chodit 8)

/edit :
ak to vyjde dakujem vsetkym za rady ! fakt velke dik :wink:
GL no ak sa spolu stretavate tak to je v pohode ale take ze iba si ako tie pokecwoman hovoria ze "popismenkovat" (asi som dobre napisal :D ) tak to ne stretavaj sa s nou a volaj jej a ne vypisuj a cum do PC
Napísať odpoveď