Zdravím, mam problem s hrami vzdy ked sa pusti daka ukazka napr. (intro GTA IV) tak obraz zamrzne ale zvuk ide.. Skusal som uz aj ine ovladace ale nepomohlo Prosim o help nemozem zahrat skoro ziadnu hru... Zostava: Intel core 2 duo, E6750 2,66G.. 2GB ram, Geforce 8600GTS 512MB
1, este napis aku zakladnu dosku to by dost pomohlo ak mas ASUS tak AI suite mozno tj aj inymi vecami ako grafickou
2. na graficku stiahni GPU-Z a odtial hod screen v pokoji a v zatazi (screen sa da spravit priamo v programe tam mas taky maly fotacik v pravom hornom rohu
Skus Everest. Pri tej grafike by teploty nemali byt vyssie ako 75C.
Zalezi od vyrobcu teda od chladica.
Na mojej GF8500GT som mal max.72C v zatazi s pasivnym chladenim.
v "spustiť" napiš dxdiag a tam klik na zobrazení a tam by mal byť test na akceleráciu rozhrania direct 3D....po prípade si stiahni a naistaluj najnovší
directX
nainstalovat najskor ovladace dosky potom grafickej potom directx. akoze nemyslim si ze je to problem teploty kedze 66°C nieje az tak vela na Wow-ko a intro by grafiku nezatazilo tak aby sa z prevozovej teploty zahriala za 5 sec.
Takze preinstalovat cely windows a nainstalovat znova ovladace ?
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 20:29 )
Myslim ze som po formatovani disku zabudol nainstalovat ovladace dosky.. moze to byt tím ?
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 20:58 )
Pripadne mohli by ste postnut link na odkaz s drivermi na Asus P5KPL ? V google som skusal hladat ale nasiel som same blbosti do ktorych sa nevyznam
Hmm zaujimave je ale to ze ked hru restartujes ide normalne podla toho by to mali byt asi pamete na grafickej ale asi nie prehrievanie. skus spravit nejake testy na graficku. pozri po testoch v evereste ci sa nahodou neprehreje. Inac som cital este na jednom americkom forku ze chalanovy sa zvykol takso rozbit obraz aj vo win ked robil testy na video memory furt bol test faild nakoniec riesenie na chybu bolo vybrat grafiku ocistit ju kompletne od prachu a ineho svinstva. ale ak mas zaplombovanu skrinku a zaruku choj reklamovat.