Problém s ICQ

Informácie o software, ankety...
schifo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Problém s ICQ

Príspevok od používateľa schifo »

Mám taký problém..doteraz som na noťase frčal cez Wifi. no od určitej doby ked som na nete cez wifinu tak ani za nič sa nemôžem prihlásiť na ICQ . Viete mi dať nejaké rady v čom by to mohlo byť ? :?: :?:
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa schwaro »

ICQ ma jeden bug a to ze ked si napr na net pripojeny cez ethernet (kabel) a si aj prihlaseny na ICQ, nasledne vytiahnes z PC kabel a pripojis sa na net cez wifi cize dostanes inu IP tak ICQ sa nedokaze pripojit a treba ho restartnut. Neviem ci je toto tvoj pripad ale mohol by to byt mozny problem. Dalsie co ma napada nemas nahodou na wifine resp na sieti ku ktorej je pripojene to wifi AP nejaky proxy server?
schifo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa schifo »

schwaro napísal:ICQ ma jeden bug a to ze ked si napr na net pripojeny cez ethernet (kabel) a si aj prihlaseny na ICQ, nasledne vytiahnes z PC kabel a pripojis sa na net cez wifi cize dostanes inu IP tak ICQ sa nedokaze pripojit a treba ho restartnut. Neviem ci je toto tvoj pripad ale mohol by to byt mozny problem. Dalsie co ma napada nemas nahodou na wifine resp na sieti ku ktorej je pripojene to wifi AP nejaky proxy server?
Díky za radu ....ale nepomohlo .... :?

:arrow: No som to nakoniec vyriešil reinstallom icq klienta ....a ovládača na wifi ...a frčí.... :smt025
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa schwaro »

:smt023
Napísať odpoveď