problem s kolisavym zvukom
problem s kolisavym zvukom
mam problem zo zvukom pri niektorych hrach a to tak ze raz mi ide hlasnejsie a v sekundu slabsie no zas o 1 sekundu ide naspet hlasnejsie robi to vo velmi kratkych intervaloch az ma to stve a viem ze to neni sposobene ani reprakmi lebo som skusal ine ale zas to nebude ani zvukovou kartou lebo pri filmoch a pocuvani hudby mi to neroby a dokonca mi to nerobi ani pri vsetkych hrach prosim pomozte mi mozno je chyba niekde v sotwary alebo kde
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s kolisavym zvukom
No ja mam tento probelm a ono mi to skor pripomina daku sluchovu ochranu
2 variant je prepnut z rezimu 3D na klasicke stereo. Teda aby som sa vyjadril ako clovek
ten isty problem mam a nie len pri hrach napr aj pri MP3. Staci ked pripojim monitor cez HDMI de su repraky, pri prehravani potom robi to co pises. Robil mi to aj win ale ked som preinstaloval system uz to nerobi asi to robil daky soft co bol k booku
No a 2 variant co som pisal je zapnuty 3D zvuk. Ked pripojim domace kino cez stereo jack tak proste daktore zvuky potlaci zrazu zosily ked dam vsak stereo tak ide normalne. Proste dako sa snazi zo sterea zimitovat priestor a to je proste blbost
nemáte zapnuté nejaký dynamický ekvalizér alebo auto volume?
ta neaky 3d zvuky ma pozapiname ale ked moja zvukova karta ma dost funkcii a neviem co vypnut a zapnut najlepsie bude ak budem skusat