Problém s multifunkčným

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Problém s multifunkčným

Príspevok od používateľa Antichrist »

zdravím,
mám troška problém s farbami. Mám multifunkčné Canon MP160. Keďže mi došla čierna farba, kúpil som si tie plniace striekačky. Naplnil som "kazetku" čiernou farbou. Najprv normálne tlačila, no stále ukazovalo, že neni farba. Ale tak tlačil som normálne. Teraz mi už ukazuje, že tam už vôbec neni farba! pritom tam je a nechce mi ani tlačiť.
Pls neviete niekto čo s tým???
ďakujem
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa goten »

Zresetuj farby. Otvor "dekel" na tlačiarni, akože meníš farby. Potom ho zatvor, a na displayi (alebo v PC) ti hodí hlášku, že či si vymenil farbu. Dáš , že áno, čiernu som vymenil.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

more tieto naplne su zleee kupuj oreginal toneri predlzis zivotnost tlaciarne usetris si problemi a kvalita tlace bude stale rovnaka
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

tak ako hovori runes , ja som uz takto doplatil na tom ,,kupoval som tieto smejdy naplne, ale daval som si to naplnat v shope, no tlaciaren vydrzala asi tak 1,5 roka potom odisla tym sposobom ze mi stale ukazovalo ze su naplne prazdne , alebo ze su tam neni dobre zasadene , potom uz len same errory a neslo s nou vobec tlacit ani po zasadeni originalnych naplni zo shopu. tak som musel kupit novu tlaciaren a som si isty za uz taku blbost ako davat si to naplnat nebudem robit. PS. mal multif.zariadenie HP
Napísať odpoveď