Problem s nacitanim viacmenej vsetkeho
-
makoss
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Problem s nacitanim viacmenej vsetkeho
Cawte ! minule som sa rozhodol ze prejdem na Vistu a tak som isiel ze spravim si poriadok najprv... Mam Dualboot XP/Ubuntu a tak som chcel ze cez Partition Magic jednoducho particiu s Ubuntu vymazem a pripojim ju k XPckovej aby bola vacsia a dobra pre Vistu.. Nainstaloval osm Partition Magic, nic som v nom este nerobil, vyziadal si restart, tak som restartol, ale uz mi Comp nenabehol.. Napisalo mi GRUB Error 17. tak som chcel ze cez Ubuntu Live CD preinstallnem GRUB loader nech to ide.. lenze asi v polovici nacitavania Live cdcka sa to zaseklo a neslo to dalej.. tak ze dobre tak spravim volaky figel co mi poradili inde cez XP Recovery Consolu. strcil som boot cdcko, no k recovery console som sa nedostal, lebo to nacitalo do polovice a dalej to neslo. Tak som chcel ze aspon si zalohujem subory cez WinXP USB Portable 2007, ale tiez sa to asi v polovici zaseklo, a nejde to dalej... skusil som aj priamo nabootovat Vistu, ale tiez sa to zaseklo... co mam preboha robit ?? prosiiim je este nejaka moznost zalohovat si subory predtym jak poslem comp na reklamaciu ? Dakujem...
Keď sa tam inštalovať nič nedá ani to spustiť tak len v druhom pc, tam skopíruješ všetky dáta.
Z Ext3 by sa aj tak, že tam spustíš linux live-cd, pripojíš oddiely a skopíruješ alebo s Ext2 IFS, ktorý je zadarmo.
Ten ext soft len keď tam nie je veľa vecí, lebo kopírovanie s tým ide neuveriteľne pomaly ale funguje.
Z Ext3 by sa aj tak, že tam spustíš linux live-cd, pripojíš oddiely a skopíruješ alebo s Ext2 IFS, ktorý je zadarmo.
Ten ext soft len keď tam nie je veľa vecí, lebo kopírovanie s tým ide neuveriteľne pomaly ale funguje.
-
makoss
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no, to ma tiez napadlo, aj som to skusil, ale zabudol som to napisat.. pripojil som HDD k tomuto (druhemu) compu ktory je mimochodom uplne rovnaky ale to je jedno, skontroloval som ci stale bootoje z toho povodneho a ne z mojho, ale ked som zapal pocitac, hadajte
zmrzlo to na nacitavani Winu...
inak zistil som ze to nie je zasekavanie v strede ale neskutocne pomale nacitavanie.. vcera som strcil do compu volake Win USB Portable co som stahol a uz som myslel ze ho zaseklo, ale nehal som ho tak a nacitalo ho asi po pol hodine... samozrejme to bola volaka blbost co mi ani nerozpoznala disky takze som nemohol nic kopirovat
neviem preco to islo tak pomaly aj ked mam 1GB RAM...
inak zistil som ze to nie je zasekavanie v strede ale neskutocne pomale nacitavanie.. vcera som strcil do compu volake Win USB Portable co som stahol a uz som myslel ze ho zaseklo, ale nehal som ho tak a nacitalo ho asi po pol hodine... samozrejme to bola volaka blbost co mi ani nerozpoznala disky takze som nemohol nic kopirovat