dneska som prisiel poobede domov, a bola strasna burka.. zapol som notebook ide vsetko v pohode.. ale pozeram ze mi nejde net a svieti ta kontrolka ze mi notebook fici na baterke taze nesla elektrina.. povedal som si oki, vypol som notebook a isiel som si lahnut spat... po hodinke ked som sa zobudil, burka uz nebola, idem zapnut notebook... ide v pohode, no ked preslo ten loading screen windows xp, notebook sa mi restartuje.. a robi to staale dookola... nechapal som tomu, som sa spytal sestry a povedala ze sa asi 5x ked som spal zapinala a vypinala elektrina.. ale notebook som mal vypnuty no mal som ho napojeny na elektrinu.... vypol som cez f8 tu vec ze mi pri chybe automaticky restartne komp, a dostal som sa na modru obrazovku na ktorej stoji:
"STOP: c0000221 (Bad Image Checksum)
The image urlmon.dll is possibly corrupt. The header checksum does not match the computed checksum."
vobec neviem co to znamena... pre info mam notebook ASUS F5VL series , windows som preinstalovaval asi pred 10 dnami .... prosim Vas, ked mi vie niekto pomoct tak privitam akekolvek rady ako to rozbehat.... diky moc