problém s obrazovkou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lotr88
Amateur
Amateur

problém s obrazovkou

Príspevok od používateľa lotr88 »

mám taký problémik. začala mi nejak blbnút obrazovka a vypla sa. po chvíli sa zapla a vyhodilo mi: "Ovladač zobrazení nv4_disp prestal normálne pracovat"
a potom bol divný, rozťahaný obraz.

čo to je?
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Preinstaluj ovladace od grafiky. To by malo vyriesit tvoje problemy. Takze najprv odinstaluj povodny ovladac, precisti registre ccleanerom a po restarte nainstaluj ovladac naspat. Potom by to malo byt ok. :)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

pato83 napísal:Preinstaluj ovladace od grafiky. To by malo vyriesit tvoje problemy. Takze najprv odinstaluj povodny ovladac, precisti registre ccleanerom a po restarte nainstaluj ovladac naspat. Potom by to malo byt ok. :)
mam to odinstalovat z device manager???sry ale este som to nerobil a nechcel by som nieco posrat :? ...mam aj volako CCC ci netreba???
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

volter napísal:Poradim Tu kraksnu dat do zberu a kup new LCD
stvrty BEZVYZNAMNY prispevok hned po sebe v tejto sekcii... tvoja pomoc stoji za kkt... pretoze chyba nie je v monitore
Hulkm napísal:mam to odinstalovat z device manager???sry ale este som to nerobil a nechcel by som nieco posrat :? ...mam aj volako CCC ci netreba???
v ovladacich paneloch... pridat odobrat programy
tam si najdes nVidia Display Driver... odinstalujes (potom restart)
precistis registre s ccleanerom.. potom nainstalujes ovladace... (ake, to zalezi od tvojej VGA)
restartujes
Napísať odpoveď