Problem s odielmy u HDD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Problem s odielmy u HDD

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Nazdar, mam taky maly velky problem .. kedysi davno som si rozdelil moj 250GB HDD na 200GB a 50GB (priblizne) ... minule som si kupil box na externe pripojenie normalneho 3,5" HDD ... no lenze ked som ho pripojil tak sa mi z nejakeho dovodu zobrazila iba ta mensia cast - tot 50 GB a ta 200GB cast niekam zmyzla, skusal som to pripojit aj normalne k PC (nie cez USB), skusal som to cez USB na MACu, Windowse, Partition Magic ale nikde nic ... neviete prosim niekto co s tym :?: (ako teda ziskat tu 200GB cast spat, a najlepsie bez formatovania lebo som tam mal dolezite veci :( )

ĎAKUJEM
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no ak ti ani partition magic tu particiu nezobrazil tak to je uz dost blbe..
normalne ti zobrazi tych 50.. ale zvysok nie a pritom si to mal v rovnakom zväzku suborov ? NTFS ?
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

ked si ho 1x pripojil nedialo sa nič divné? (možno by som to pozrel cez neaký soft na zachranu zmazaných vecí, ale asi to bude zbytočne)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Šu-Do napísal:no ak ti ani partition magic tu particiu nezobrazil tak to je uz dost blbe..
normalne ti zobrazi tych 50.. ale zvysok nie a pritom si to mal v rovnakom zväzku suborov ? NTFS ?
no hej obe boli v NTFS... no asi nic s toho nebude :-/ ale aj tak dik
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

V Disk Management (diskmgmt.msc) ti to co pise? Particia je v RAW, alebo cisto Unallocated? Na toto je najlepsie Active Partition Recovery, resp Active File Recovery. Ovela rychlejsie nez GetData a ine...
Napísať odpoveď