Problém s prehrávaním videa v MP3 Playeri.

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pavucek
Medium Star
Medium Star

Problém s prehrávaním videa v MP3 Playeri.

Príspevok od používateľa pavucek »

Zdravím Vás!

Kúpil som si MP3 prehrávač TEAC MP-380. Prehrávač vie prehrávať aj video vo formáte avi (Xvid). Je v ňom jedno úkážkové video na film Basic instinkt 2, ktoré normálne funguje. Nakopíroval som si doňho iný avi súbor ale pri ňom mi vypisuje, že sa nedá prehrať. Pre ilustráciu pripájam obrázok vlastností oboch súborov, lebo neviem v čom môže byť problém. Dokonca som aj v jednoduchom video konverteri upravil môj súbor s názvom gitara na taký istý rozmer videa 176x200 a použil som Xvid kodek, ale nepomohlo. Akým spôsobom mám upraviť môj video súbor, aby sa dal prehrať?[/img]
Prílohy
video.JPG
metalismylife
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa metalismylife »

no mozno zle vidim ale tie rozmery videa nie su rovnake :D
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

metalismylife napísal:no mozno zle vidim ale tie rozmery videa nie su rovnake :D
niesu rovnake vobec jedno ma 18fps a druhe 29
janci-karci
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa janci-karci »

Skus Total Video Converter.. Ak chces helpnut napis.. (link) :)
pavucek
Medium Star
Medium Star

nie sú rovnaké, lebo som sem dal ten druhý pôvodný ale ako som písal tak som ho prerobil na rovnaký rozmer, ale aj tak to nešlo. Ale iné okrem rozmeru snímky som nemenil, takže možno to fps.... idem skúsiť, ak nájdem na to program.
pavucek
Medium Star
Medium Star

Takže prekonvertoval som to v Total video konvertori a všetky hodnoty okrem prenosovej rýchlosti som vedel zmeniť podľa videa, ktoré na playeri funguje. Čiže šírku, výšku, zvuk, frekvenciu snímok, akurát som nevedel nastaviť prenosovú rýchlosť na 103 kbps. Ale aj tak mi to nejde, neviem či tá prenosová rýchlosť je podstatná, ak áno ako ju nastavím na požadovanú hodnotu v Total video konverteri?
tuti
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Problém s prehrávaním videa v MP3 Playeri.

Príspevok od používateľa tuti »

ja som si nedavno tiez kupil presne tento model a pomocou toho programu co je prilozeny k mp3playeru islo vsetko v pohode...nechal som vsetko tak ako bolo predtym...
pavucek napísal: Dokonca som aj v jednoduchom video konverteri upravil môj súbor s názvom gitara na taký istý rozmer videa 176x200 a použil som Xvid kodek, ale nepomohlo.
rozlisenie je 220x176 nie 200 ;) dufam ze to bol len preklep
pavucek
Medium Star
Medium Star

Skúšal som to ale ten soft k tomu playeru mi nejako nefunguje, musím preinštalovať systém (aj tak som sa na to chystal) a potom uvidím..... a Upgrade firmware si neskúšal?
tuti
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tuti »

pavucek napísal:Skúšal som to ale ten soft k tomu playeru mi nejako nefunguje, musím preinštalovať systém (aj tak som sa na to chystal) a potom uvidím..... a Upgrade firmware si neskúšal?
neskusal zatial nebol dovod a u win sa drzim zasady ked to funguje tak na to nesahaj...ak chces mozem ti pripadne poslat nejake to video ...
pavucek
Medium Star
Medium Star

V pohode s Win, mám urobený obraz disku.....a to video by potešilo...
Napísať odpoveď