problem s rodinou
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s rodinou
Začal som u poriadkovej polície (hovor. pochôdzkar), teraz som už asi mesiac na kriminálke a darí sa mi stále viac, len treba mať trpezlivosť...
mozem vediet tvoj vek, resp mozes trosku viac rozpisat cas a karierny postup?
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Teraz mám 22 rokov, zhruba 6 mesiacov som bol na škole v pezinku, potom cca 2 roky na hliadke a teraz som ako som už povedal, asi 1 mesiac na kriminálke... Nie každého na kriminálku pustia, treba sa porozprávať s ľudmi odtiaľ, ukázať im, že nie si úplne trdlo a možno sa za teba potom niekto prihovorí... Ale možností je omnoho viac, u polície je tak veľa miesť, že sa dá dostať aj na iné miesta a niektorý k hliadke ani nepričuchli... A iný sú na hliadke už dlhé roky a vyhovuje im to...
//autoeditácia príspevku (09 Aug 2011, 19:15)
Alebo skús zabojovať, a zober na rýchlo nejakú brigádu, celkom dobre sa dá zarobiť ako čašník na diskotékach, netreba tam často krát ani nejakú prax. Je to náročná práca, ale dá sa tam dobre zarobiť a pre začiatok, ak už to bude fakt nevyhnutné, tak si zober do podnájmu nejakú izbu v byte s viacrými ľudmi.
//autoeditácia príspevku (09 Aug 2011, 19:15)
Alebo skús zabojovať, a zober na rýchlo nejakú brigádu, celkom dobre sa dá zarobiť ako čašník na diskotékach, netreba tam často krát ani nejakú prax. Je to náročná práca, ale dá sa tam dobre zarobiť a pre začiatok, ak už to bude fakt nevyhnutné, tak si zober do podnájmu nejakú izbu v byte s viacrými ľudmi.
kým máš rodičov tak o.k
mne foter nemal z coho platit vyzivne tak ho kryl brat platil my vyzivne do 25r. po*ebanych 700sk (23 eur) mesacnePeter_Retep napísal:takze rodicia su povinni vyzivovat svoje deti az kym nenadobudnu schopnost same sa zivit pricom PLNOLETOST NEZOHRAVA ROLU!
studium mam prerusene - nedokoncene.. mam 26 a uz mi neplati..
podla zakona si mam pravo narokovat dalej vyplacat vyzivne ked sa sam nezivim nemam pracu
a este ma zaujima ci pochodim ked poziadam o spetne zvysenie vyplatenie za tie roky co mi platil zo 700sk (23 eur) aspon na 100 eur
nedokoncil ved mam prerusene.. to neznamena ze nechcem dokoncitColdRain napísal:dokoncil si pripravu na buduce povolanie, sice neuspesne ale dokoncil
a hanba? nechci prejst tym cim som presiel..
znamy ma 25r. jeho foter v zahranici, chlapec tu na slovensku - tiez prerusene studium a berie schopne vyzivne
nemas narok, to ze sa nezivis je tvoja chyba, dokoncil si pripravu na buduce povolanie, sice neuspesne ale dokoncil...preco by si mal dostat viac za tie minule roky? vtedy bolo platne rozhodnutie sudu ktore urcilo vysku vyzivneho, ked sa ti nepacilo mal si to riesit vtedy...a teraz vazne, mas 26r nechodis do skoly a chces od fotra vyzivne? no ja by som sa od hanby prepadol