Problem s rozdelenim HDD
-
pOw3r
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Problem s rozdelenim HDD
Zdar, chcel by som sa spytat ci nepoznate nejaky program na rozdelenie disku a zmenenie vlastnosti jednotlivych particii, ktory pofachci pod Windows Vista 32bit. Potreboval by som to, lebo sa mi zda, ze mam tie jednotlive particie nejako zle nastavene (ze particia D je aktivna, pricom by mala byt aktivna particia C). Vid screen. Poradte pls. Dakujem vopred.
ja viem ze je to shareware...a neviem ci bude stacit 30 dnova veriza a ci pojde pod vistou, musis len skusit...ale podla mna by to mohlo ist..skusim este pozret nejaky iny soft
A k tomu miestu na disku...ja mam na win xp 30GB takze podla mna by na vistu stacilo aj 50GB a kedze mas 400GB disk tak tych 50 GB by ti nemalo moc chybat.
A k tomu miestu na disku...ja mam na win xp 30GB takze podla mna by na vistu stacilo aj 50GB a kedze mas 400GB disk tak tych 50 GB by ti nemalo moc chybat.
-
pOw3r
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
no jasne ... ale vista robi stale pri aktualizacii zalohu windowsu co zabera dost miesta na disku ... a momentalne mam zaplnenych 88 GB ... necham si asi 100 GB na particii C ... ked ratam aj program atd ...
btw// mam 500 GB HDD
... a ten program som stiahol, naistaloval takze potom dam vediet ako to dopadlo, pripadne napisem ked nebudem nieco vediet
btw// mam 500 GB HDD
tak si teda nahaj 100GB alebo tolko co si mal aj do teraz tych 120GB
este som nasiel tento soft ..mal by byt free
http://en.kioskea.net/telecharger/telec ... on-manager
este som nasiel tento soft ..mal by byt free
http://en.kioskea.net/telecharger/telec ... on-manager
no primárna by mala byt ta kde je win...aspon mne to tak logicky sedi
Ako ja ti presne poradit neviem bo s tymto nemam velke skusenosti kedze sa mi to nikdy nestalo, ja som vzdy disk rozdelil pri instalacii win anikdy som nemal problem....ale ako som uz povedal primarna particia by mala byt ta kde je win
tam ako mas na obrazku co ti vypisuje pri D ze je work primary tak toto by ti malo vypisovat pri C
Ako ja ti presne poradit neviem bo s tymto nemam velke skusenosti kedze sa mi to nikdy nestalo, ja som vzdy disk rozdelil pri instalacii win anikdy som nemal problem....ale ako som uz povedal primarna particia by mala byt ta kde je win