btw. v týchto veciach som dosť laik, takže ak je to možne, tak vysvetlenie alebo návrhy na odstranenie problemu mi podavajte čo možno najpolopatickejšie, vopred vdaka
Problém s rýchlosťou internetu
Problém s rýchlosťou internetu
zdravím
, najprv by som sa chcel ospravedlniť ak som zle zaradil temu, alebo ak tu takáto téma už je, mám problem s rýchlosťou internetu, ktorá pri sťahovaní filmov, hudby...je nižšia ako 30 kB/sek. a davnejšie takáto nebola, predpokladal som, že by to mohlo byť sposobené nejakým vírom ale stiahol som si a aktualizoval antivirový program a nepomohlo to, taktiež som si preinštaloval internet a stale je pomaly, neviem čo už mam robiť a moc sa do toho nevyznam, tak očakávam, že mi tu niekto poradi
btw. v týchto veciach som dosť laik, takže ak je to možne, tak vysvetlenie alebo návrhy na odstranenie problemu mi podavajte čo možno najpolopatickejšie, vopred vdaka
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako sa ti podarilo preinštalovať internet? 
//A skúšal si otestovať rýchlosť napr. na www.speedtest.net ? To ti hodí reálne čísla sťahovania.
//A skúšal si otestovať rýchlosť napr. na www.speedtest.net ? To ti hodí reálne čísla sťahovania.
-
vladenko007
VIP
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
audiotrack - hociktorú stranku mi načitava príliš dlho, o sťahovaní ani nehovorim, proste pomale
bol som v orangei, jedna senorita mi tam hovorila, aby som modem priniesol, že vyskušajú nainštalovať na ich pc a ked pôjde pomali tak sa spíše reklamácia
no uvidime ako to bude v stredu tam skočim a som zvedavý
bol som v orangei, jedna senorita mi tam hovorila, aby som modem priniesol, že vyskušajú nainštalovať na ich pc a ked pôjde pomali tak sa spíše reklamácia
-
audiotrack
VIP
lenže problem je v tom, že fakturačné obdobie mam od 10.-do 9. dna budúceho mesiaca a mne to FUP nastalo bez toho aby som vôbec niečo stihol stiahnuť, proste problemy začali už koncom predchádzajúceho fakturačného obdobia a v tomto to pokračuje a množstvo som rozhodne neprekročilaudiotrack napísal:modem? nainštalovať? Ja som bol doteraz v tom že je reč o optikeTento HSDPA má fup, takže to bude zrejme tým (FUP je obmedzenie rýchlosti po nadmernom downloade, od budúceho fakturačného obdobia by ti to malo ísť normálnou rýchlosťou). Alebo čo to máš vlastne za net? taký biely usb modem?
mam taký biely modem usb ako hovoríš, môžem ťahať 5000 MB plus taký čierny modem služiaci na telefonovanie a ako mp3, z ktorého možem ťahať 500 MB a ten tiež nejde tak ako by mal isť