Problem s rychlostou stahovania
Problem s rychlostou stahovania
takze mam problem s rychlostou internetu . MAM opticky internet z T-comu a rychlost DL 2MB/s ale ked dam stahovat ci z oficialnej stranky alebo aj premium rapidshare tak mi taha maximalne do 150 kb/s prosim pomozte niekdo pred dvoma dnami mi to este islo v pohode .Skusil som aj preinstalovat windows .
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s rychlostou stahovania
Mas magio2? To ti dva dni ide pomalsie net a ty si koli tomu preinstaloval PC?? Skus restartnut router
-
BOS BOSÍCH HLÁV
Medium Expert
až máš obmedzedný stiahnu ti rýchlost netu po prekročení max. stiahnutých dát npr. máš obmedzený na 1GB prekročís že stiahneš 1,01GB a staihnu ti rýchlost
//PS existujú download managery ktoré zvyšujú rýcchlosť sťahovania
takze skusil som restart aj routra a mam neobmedzeny internet vsetko islo v pohode mam ten net uz asi rok a 2 dni dozadu zacal ist pomaly neviem preco
-
hrban
Addict
trepeš hlúposti a ten SW by ma zaujímal bo je to uisto nejaká kktina, ktorá len domrdá sieťBOS BOSÍCH HLÁV napísal:až máš obmedzedný stiahnu ti rýchlost netu po prekročení max. stiahnutých dát npr. máš obmedzený na 1GB prekročís že stiahneš 1,01GB a staihnu ti rýchlost
BTW david máš na rapide premium ???
jj mam premium a taha mi najprv 200kb a klesa na 100 a nizsie a pred 2 dnami este v poho 2 mb /s
-
vladenko007
VIP
No počkaj ale to si trošku zle napísal.
Buď nemáš optiku alebo som ťa zle pochopil. Lebo 2Mbit/s neni to iste ako 2MB/s
Podľa mňa máš Turbo2 kde max. rýchlosť downloadu je 256KB/s
Opravujem sa t-com ma optiku tieto programy
Prenosová rýchlosť (download / upload)
10 / 0,5 Mb/s
20 / 1 Mb/s
40 / 2 Mb/s
80 / 4 Mb/s
Ani do jedneho mi nezapadá tvoj download teda 2MB/s
pre 10 je to 1,25 MB/s
pre 20 je to 2,5 MB/s
ktorý program vlastne máš. 100/200 KB/s je fakt dosť málo na tahanie z rapidu. Mne osobne ide 1-5 MB/s
Buď nemáš optiku alebo som ťa zle pochopil. Lebo 2Mbit/s neni to iste ako 2MB/s
Podľa mňa máš Turbo2 kde max. rýchlosť downloadu je 256KB/s
Opravujem sa t-com ma optiku tieto programy
Prenosová rýchlosť (download / upload)
10 / 0,5 Mb/s
20 / 1 Mb/s
40 / 2 Mb/s
80 / 4 Mb/s
Ani do jedneho mi nezapadá tvoj download teda 2MB/s
pre 10 je to 1,25 MB/s
pre 20 je to 2,5 MB/s
ktorý program vlastne máš. 100/200 KB/s je fakt dosť málo na tahanie z rapidu. Mne osobne ide 1-5 MB/s
mam ten 20 / 1 Mb/s ale taha mi to pomaly jak som hovoril ale do teraz nebol problem
-
vladenko007
VIP
Stahuješ to z rapidu cez webové rozhranie alebo používaš nejaký download manager?
Robí to len na rapide alebo aj na iných servroch?
Určite máš Optik 2? Lebo program Optik 2 Mini toto obmedzenie má.
Zmeraj si aj rýchlosť pripojenia napríklad na dsl.sk
Robí to len na rapide alebo aj na iných servroch?
Určite máš Optik 2? Lebo program Optik 2 Mini toto obmedzenie má.
Zmeraj si aj rýchlosť pripojenia napríklad na dsl.sk
skus sa popytat ci ti nedali fup,na dsl.sk som cital ze robia nove zmluvy na ktore davaju fup ale drzo uplatnovali fup aj tym ktory uzatvorili zmluvu este pred tou zmenou.tcom ma teraz limit max 250 GB ale ci sa do toho rata aj uploadovanie ti neviem povedat.
Ano, plati FUP nielen pre nove zmluvy, ale taktiez spatne pre existujuce. Pri turbo 1-2 (optik alebo dsl) je to 120GB, pri turbo 3-4 je to 240GB, zaratava sa samozrejme aj upload.
toto je na zalobu neviem vela ludi sa stazovalo ze to v zmluve nema.
Na zalobu asi sotva. Mas pravo odstupit od zmluvy, to ano. Na "zalobu" by to bolo v pripade ze ti neumoznia odstupit od zmluvy. Kazdopadne v zmluve je zahrnute ze maju pravo urobit opatrenia v zaujme zachovania kvality sluzieb. FUP k nim patri. Tak ci tak, T-Com nepristupuje striktne k aplikovaniu FUP, urcite nie po prekroceni o 1MB.
oni zacali aplikovat fup na uzivatelov ktory podpisali zmluvu pred ich avizovanou zmenou podmienok.ak podpisem ze mam neobmedzeny tak mi nemozu zo dna na den len tak zmenit dodatok.pisali o tom clanok na dsl aj zive.zalobu som len spomenul keby to bolo protizakonne a hromadne sa spojilo 50 000 zakaznikov ktorych sa to dotklo
-
Blackangel
Light Star
ja od t-comu mam uz par rokov a viem ze nikdy nemas plnu rychlost od nich... niekedy mavam 200kb/s a niekedy to ide na 20kb/s takze zajdi do tcomu a spytaj sa ich xDDD myslim ze to nebude problem v tvjom pc.. ak tak skus to s inym pc a uvidis