problem s USB

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
dudo64
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problem s USB

Príspevok od používateľa dudo64 »

Zdravím,

ospravedlňujem sa ak tu už je nahodou podobná téma,ale nepodarilo sa mi ju najsť :) Moj problém spočíva asi v tom,že mi zrazu "odišli" všetky USB na doske (Foxconn 661FX7MJ) ,ako prvé som teda chcel preinštalovať drivery,pri tom ma však len odkázalo na "mechanicku instalaciu" cez spravcu zariadeni,ktory mimochodom ukazuje ze vsetky USB pracuju spravne :roll: ,takže nasledovala rucna instalacia cez CD,kde mi vsak ukaze po spusteni instalacky akurat /Can not find hardware Sis USb 2.0 Host controller ist not available or function disabled./,to iste robili aj najnovsie drivery z netu.Na druhu stranu,to ani doska zrejme na 99,9%neodpalila,externy HDD po zapojeni "sa rosvietil a mrmlal si" :),Windows však ukazal že rozpoznal len nezname zariadenie.Ako najpriatelnejsia alternativa mi teda pripada ze nejakym nedopatrenim skutocne doslo k "function disbled"(kedže mi sestra niečo šemotila o tom ako odoberala zariadenie a asi cca od vtedy to nefunguje).Takže všetci čo máte podobné skusenosti resp viete o čo by sa mohlo jednať pls raďte :) Dik.
Napísať odpoveď