Zdravim, mam problem s USB: zmizli mi vsetky subory (pravepodobne virus z kaviarne),ked kliknem na vlastnosti tak pise 3/4 vyuzite miesto ale ked otvorim USB nic tam nie je. Skusal som program "ReneeUndeleter" ale nenasiel som full verziu a na demo sa da obnovit len 2O MB co je zanedbatelne pri 3GB... Prosim poradte co sa da s tym robit
VDAKA
Problem s USB
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s USB
...nemáš tie súbory len skryté?...v Ovládacom paneli si nastav zobrazovanie skrytých priečinkov, mohli by sa ukázať...
mam ten isty problem, viem ze na kluci nieco je, ale nic mi neukazuje, sformatujem, ulozim tam veci z notebooku, vyberiem, pozriem sa v druhom pocitaci ze su tam, zbehnem dole k pani nech mi to vytlaci z kluca a ona to tam uz nevidi 
pricom cez vlastnosti vidno, ze tam nieco je
pricom cez vlastnosti vidno, ze tam nieco je
-
Dildogripak
Medium Professional
skúste ho načítať cez nejaké linuxové distro, nejaké liveCD čo vie pracovať s USB diskami.
O LiveCD a linuxových distrách sa dozviete na googli, nebudem sa rozpisovať.
Ale šanca na záchranu dát z flash diskov ale aj externých diskov je veľmi malá. Ak sa to raz poserie, môžte to hodiť do koša. Malé percento sa dá zachrániť.
Špecializované firmy pýtajú majland za záchranú dát. Ja som raz písal do jednej takej firmy a záchrana dát by ma stála viac ako celý externý disk.
O LiveCD a linuxových distrách sa dozviete na googli, nebudem sa rozpisovať.
Ale šanca na záchranu dát z flash diskov ale aj externých diskov je veľmi malá. Ak sa to raz poserie, môžte to hodiť do koša. Malé percento sa dá zachrániť.
Špecializované firmy pýtajú majland za záchranú dát. Ja som raz písal do jednej takej firmy a záchrana dát by ma stála viac ako celý externý disk.