Problem s vypadavanim internetu
Problem s vypadavanim internetu
ahojte dal som wifi router... mam napojeny notebook a stolovy PC no vypadava mi internet nechce mi nacitavat poriadne stranky vypise nejaku chybu DNS potom zase na chvilu ide a potom znova vypadne a tak robi dookola...
Co sa tyka stahovania z internetu to sa nemeni ide to stale rovnako dobre len tie stranky nejak nenacitava
Viete niekto poradit dakujem
Co sa tyka stahovania z internetu to sa nemeni ide to stale rovnako dobre len tie stranky nejak nenacitava
Viete niekto poradit dakujem
Re: Problem s vypadavanim internetu
Môžeš skúsiť použiť iný DNS server ako čo ti nastavil alebo má poskytovateľ internetu.
Dal som na google 8.8.8.8 8.8.4.4Cesar napísal: 01 okt 2023, 12:33 Môžeš skúsiť použiť iný DNS server ako čo ti nastavil alebo má poskytovateľ internetu.
Len neviem co dat do ipv6
Či máš vôbec ipv6? Tie som našiel tu: https://developers.google.com/speed/pub ... docs/using
diky oskusam a uvidim ci sa to da do poriadku zatial dakujemCesar napísal: 01 okt 2023, 15:42 Či máš vôbec ipv6? Tie som našiel tu: https://developers.google.com/speed/pub ... docs/using
ahojte, aby som nezakladal zbytocne novy thread: od isteho casu mam velmi dlhu odozvu pri nacitavani stranok, dokonca to obcas vedie az k uplneho vypadku ked prehliadac hlasi ze neeviduje netove pripojenie. Pritom ikonka pristup na internet nehlasi ziaden problem. Net je od Upc a v nom problem nebude, lebo ked sa pripajam na tu istu wifi s mobilom tak ziaden problem nie je. Cistil som registre cez ccleaner. Skusal namiesto Chrome Microsoft Edge ale v tom to nie je. Dokonca som odinstaloval aj VPN proxy Surfshark /s ktorym ale v minulosti problemy neboli/. Vypol som aj Firewall ale ani to nic nerobi. Jedine co pomaha je zavriet uplne vsetky okna prehliadaca a znovu vsetko otvorit, ale ani to nejde na 100percent vzdy. Ma niekto nejaky tip? Kompletneho reinstalu by som sa chcel vyhnut. dakujem 
Napr https://www.speedtest.net/ sa nacita len ciastocne a nakoniec vzdy vyhodi chybu:
Napr https://www.speedtest.net/ sa nacita len ciastocne a nakoniec vzdy vyhodi chybu:
V HW to nebude, Pc je rychly, disk vsetko.A socket error occurred during the download test. A firewall could be blocking the connection or the server might be having some issues. Please try again later.
Tak si nainštaluj PingPlotter a spusť,či zaznamená chybu.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
gogo956: Zmenit DNS servre v nastaveni sietovej/wifi karty. Nahodit tam IP adresy 8.8.8.8 a 8.8.4.4. Aj ked mam pocit, ze pokial to ani cez VPN neslo, tak asi bude problem niekde inde. Mozes skusit este preinstalovat ovladace k sietovej/wifi karte.
hojko
ďakujem za tip. Ešte som skusil vypnúť uspávanie sietovej karty a ak to nepomôže tak potom urobm co si napisal s tou Dns.
Autoeditácia príspevku po 2 dni 16 hod 55 min 31 sek:
zda sa ze pomohlo zakazat v spravcovy uloh niektore menej dolezite aplikacie ktore bezne nepouzivam.
Časom pridem na to ktory z nich konkretne to ma na svedomí..
ďakujem za tip. Ešte som skusil vypnúť uspávanie sietovej karty a ak to nepomôže tak potom urobm co si napisal s tou Dns.
Autoeditácia príspevku po 2 dni 16 hod 55 min 31 sek:
zda sa ze pomohlo zakazat v spravcovy uloh niektore menej dolezite aplikacie ktore bezne nepouzivam.
Časom pridem na to ktory z nich konkretne to ma na svedomí..
existuje nejaka appka na smartfon, cez ktoru viem spomalit wifi signal alebo ju aspon zamestnat niecim inym a tym ju trosku rozhodit a zalagovat?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Torrent...