Problem s windowsom xp profesional

Informácie o software, ankety...
Jebko
Light Expert
Light Expert

Problem s windowsom xp profesional

Príspevok od používateľa Jebko »

Mi z PC vychadzat cudny zvuk (nie pipanie) a zrazu naskoci nejaka modra obrazovka a tam pise ze dumping psychical memory......a potom musim dat reset.......robilo mi to uz skor a potom sa uz dokola win resetoval pri nabehovani na prihlasovanie.....a tak som naistaloval novy win na druhy hdd....ale stary som ete neodistaloval tak mam 2 winy ale zapinam stale len ten novy ......ale zacina aj v tom novom uz to robit.....nwte kde je chyba? mam odistalovat stary a uz prestane ....vopred dik za radu
Stanleym
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Stanleym »

Skus si len odpojit ten HDD so starsim win
lol4
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem s windowsom xp profesional

Príspevok od používateľa lol4 »

Jebko napísal:Mi z PC vychadzat cudny zvuk (nie pipanie) a zrazu naskoci nejaka modra obrazovka a tam pise ze dumping psychical memory......a potom musim dat reset.......robilo mi to uz skor a potom sa uz dokola win resetoval pri nabehovani na prihlasovanie.....a tak som naistaloval novy win na druhy hdd....ale stary som ete neodistaloval tak mam 2 winy ale zapinam stale len ten novy ......ale zacina aj v tom novom uz to robit.....nwte kde je chyba? mam odistalovat stary a uz prestane ....vopred dik za radu
Jednoduchšie by bolo ten starý HDD naformátovať, pretože Windows z neho neodinštaluješ.. Ak Ti to ale hádže death screeny, može to byť skôr hardwarový problém..
Fata! ChaoS
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

Ja mám ten istý problém od včerajška mi začal tento to problém z ničoho nič j*b a modrá obrazovka s tymi nápismi. No vo windowse mám celkom bordel a takťiež mávam veľa vecí zapnutých, ale nevyužívam ani 50% processora, tak to by nemal byť problém a len sa chcem spýtať môže to byť softwérová chyba??
Lebo dúfam, že to nebude žiaden problém s HDD :cry: nechcel by som kupovať nový.
Napísať odpoveď