Problém s XP
Problém s XP
Zapnem Notebook (Win XP), po úvodnej stránke mi načíta, čo má okrem Wifi, Bluetooth, Nod-u 32 viď na prvom obrázku. Dole v Tray-i vidno, že nič nenabehlo, ale systém mi ide. Myslím tým, že ide všetko ostatné okrem vecí, ktoré sa týkajú tých vecí v Tray-i. Musím si počkať vždy asi 2minút, než mi to samé nabehne len tak z ničoho nič. Nechápem to! Skúste pomôcť. Pozrite si dobre tie obrázky možno je chyba tam ako keby mi nespúšťalo užívateľa alebo neviem fakt neviem. Ak bude treba dohodiť nejaký screen z nejakej inej sekcie myslím, služieb, správy pc alebo msconfigu, tak si ho vyžiadajte ak to má pomôcť. Ďakujem
Stiahni si program HijackThis a posli sem log 
-
vladino001
Light Professional
tu je ten log. začalo mi robiť pre reinštalovaním, a aj po preinštalovaní to robí.. nechápem 
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA)
Scan saved at 16:54:36, on 15. 12. 2007
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\ATK0100\HControl.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\ATK0100\ATKOSD.exe
C:\Program Files\ESET\nod32kui.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\QIP\qip.exe
D:\All\HiJackThis_v2.exe
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=33568
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O4 - HKLM\..\Run: [HControl] C:\WINDOWS\ATK0100\HControl.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O8 - Extra context menu item: E&xportovať do programu Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Zdroje informácií - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Proces mezipaměti kategorií součástí - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
--
End of file - 3029 bytes
nechápemvladino001 napísal:štart/nastavenie/ovladacie panely/startup/ HKLM - Run tu máš niečo?
ak nie tak to tam nahod resp si pozri všetky založky v tom okne
Zaujal ma riadok:
V tejto diskusii sa pise o tomto procese ako o trojane Lydra.a.
Skus ho zmazat a potom prebehnut PC programom AdAware Free
AdAware už sťahuje, a zmazať to nejdeimpact napísal:Zaujal ma riadok:
AKO? Btw to som ja so svojho nicku hento za mna riešil kamoš lebo som nevedel svoje heslo.Gangy napísal:Nemusis to mazat staci ked to fixnes v hijackthis.
Nemám na to serial takže si môžem ísť pískaťimpact napísal:Skus ho zmazat a potom prebehnut PC programom AdAware Free
/Edit
Ten Súbor som zmazal!
už mi to skenuje. točil som o tom že pri inštalácii ti vyhodí zadajte serial. keď doskenujem čo potom?Gangy napísal:OMG ved spustis hijackthis, das zoskenovat, oznacis si policko pri riadku kde je nechceny subor a das fix all (alebo nieco tomu podobne). A AdWare Free tam ma to "free" kvoli tomu ze je zadarmo tak nechapem o akom serialy tocis.
Ano, to pretoze si vypol VSETKO namiesto toho aby si vypol len ten mdm.exesouthpole napísal:teraz mi pre istotu nenabehlo nic! ani system vitajte stranka bola 2minuty nez vobec pustilo dalej...boze ja umrem
//ani nod32 mi nepustilo a pritom ho mam aj v msconfigu po spusteni!!! neviem co ste mi poradili ale nezlepsilo to skor zhorsilo
skus len tak zo srandy spusit onecare scanner , tusim safety.live.com a daj scan zo vsetkymi castami, tj. anivir, ladenie pc a neviem co tam je tretie, a ten scan moze trvat aj par hodin, zavisi od velkosti disku, totizto je to klasicky antivir prvy scan a to bere najviac casu .. mozno ti to pomoze najst nejake blbosti v systeme ..mne to pomohlo zbavit sa jedneho trojana ... na co nestacil ani nod .. ani nic ..