Mám vytvorenú sieť cez Windows XP cca 20 počítačov, ale naraz može používať sieť max 10 PC naraz. nedá sa nejako nastaviť aby ju mohlo používať viacej PC naraz ?
no sieť ako taká mi ide i teraz tam vydím 15 PC ale ked má 10 ludí otvorene učtovníctvo ( ten je stavaný tak že nan može byť pripojených max 10 PC) tak ja sa už nemožem pripojiť na sieť a ani mi tam nikoho nenájde hned vyhodí chybové hlásenie......
Mr.Jack napísal:no sieť ako taká mi ide i teraz tam vydím 15 PC ale ked má 10 ludí otvorene učtovníctvo tak ja sa už nemožem pripojiť na sieť a ani mi tam nikoho nenájde hned vyhodí chybové hlásenie......
čo je to "mam vytvorenú sieť cez Windows XP"? Ak to znamena, ze Win XP mas nastavene ako server - tak je jasne, ze sa pripoji len 10, nakolko je to limitovane systemom WIndows XP. Tento system nie je urceny na vytvaranie sieti - je len pre "hranie". Ak vyuzivas zdielane disky na PC s Win XP - taktiez len 10 sedeni je povolenych. Pre viacero je potrebne siahnut po Windows Server-i (2000 or 2003).