problem so skolou
-
Takymalypako
Light Expert
no takze ja som ten kamarat vrtulnika ktori ma ten problem ...teda som jeho spoluziak a spolusediaci
je to tak uz bol pokus triedneho o presadenie konecne ale nedopadlo velmi priaznivo to pretoze je to take tazke aj pre neho(triedneho) lebo je nas v triede 32 a mame malu trieda a kazdy ma nejaky problem bud ma okuliare alebo musi sediet v predu aby nerobil zle alebo je maly a zo zadu by nevidel ... takze uz to skoro bolo skoro nas ten triedny dal na take dobre miesto lenze tam akurat sedeli take 2 baby ktore boli pripravene nasadit vsetky sili na to aby tam aj zostali sedeli ...takze zase sme tam tom istom mieste pretoze nije miesto ktore by bolo pre nas vyhodne a zaroven aby boli vseci na okolo spokojny ...................
a este by som sa chcle vyjadrit k prispevku od uzivatela triple ktori si mysli ze on je lazak .... l... a podla pisania nemozes vediet ci hej alebo nie ...
a tak isto vec ktoru triple citoval od vrtulnika ze mame tie pocitace a mame ich 40... mozem len potvrdit ze je to PRAVDA!!! a ak si to nevidel tak ani nevrav ak chces mozem ti poslat foto!!! a najviac ma zarazilo ze tento prispevok by mal ist na temu ktora sa vola moj kamarat klame ........ak si myslis ze KLAME tak ..................... on nema dvovod klamat....toto bol vazny problem ktori trapil a mozno by si pochopil keby si to zazil ...
to bude odo mna len tolko
je to tak uz bol pokus triedneho o presadenie konecne ale nedopadlo velmi priaznivo to pretoze je to take tazke aj pre neho(triedneho) lebo je nas v triede 32 a mame malu trieda a kazdy ma nejaky problem bud ma okuliare alebo musi sediet v predu aby nerobil zle alebo je maly a zo zadu by nevidel ... takze uz to skoro bolo skoro nas ten triedny dal na take dobre miesto lenze tam akurat sedeli take 2 baby ktore boli pripravene nasadit vsetky sili na to aby tam aj zostali sedeli ...takze zase sme tam tom istom mieste pretoze nije miesto ktore by bolo pre nas vyhodne a zaroven aby boli vseci na okolo spokojny ...................
a este by som sa chcle vyjadrit k prispevku od uzivatela triple ktori si mysli ze on je lazak .... l... a podla pisania nemozes vediet ci hej alebo nie ...
a tak isto vec ktoru triple citoval od vrtulnika ze mame tie pocitace a mame ich 40... mozem len potvrdit ze je to PRAVDA!!! a ak si to nevidel tak ani nevrav ak chces mozem ti poslat foto!!! a najviac ma zarazilo ze tento prispevok by mal ist na temu ktora sa vola moj kamarat klame ........ak si myslis ze KLAME tak ..................... on nema dvovod klamat....toto bol vazny problem ktori trapil a mozno by si pochopil keby si to zazil ...
to bude odo mna len tolko
(vyriesene v pascale
...sorry ludia mam dobru naladu)
po 1.:mas minimalny vek 13 rokov??
(delam si jenom legraci no offence)
po 2.:nauc sa pisat na urovni bez nadavok....svedci to o tvojej inteligencii
po 3.: poradim ti tak ako ti radili ostatny...to je:
IF a: then-bud povies ucitelovi nebo riaditelovi
else-nic neurobia choj do becka
IF B:then-povies rodicom co sa deje
else-nic nevyriesia,tak choj do Cecka
IF C:then-vyries cez policiu ako sikana-ako ze si obetou sikany....trestny cin
else- ak nic neurobia choj do Decka
IF D:pobi sa....a nasledne nos prisebe kaser alebo nieco keby ta napadli aby si sa mohol branit.....
po 4.:ak sa ti nic ztoho nelubi tak si nechaj kakat na hlavu...alebo ak si schopny tak zavolaj telku
a zmedializuj to
//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2008, 20:28 )
po 1.:mas minimalny vek 13 rokov??
po 2.:nauc sa pisat na urovni bez nadavok....svedci to o tvojej inteligencii
po 3.: poradim ti tak ako ti radili ostatny...to je:
IF a: then-bud povies ucitelovi nebo riaditelovi
else-nic neurobia choj do becka
IF B:then-povies rodicom co sa deje
else-nic nevyriesia,tak choj do Cecka
IF C:then-vyries cez policiu ako sikana-ako ze si obetou sikany....trestny cin
else- ak nic neurobia choj do Decka
IF D:pobi sa....a nasledne nos prisebe kaser alebo nieco keby ta napadli aby si sa mohol branit.....
po 4.:ak sa ti nic ztoho nelubi tak si nechaj kakat na hlavu...alebo ak si schopny tak zavolaj telku
//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2008, 20:28 )
pardon za OT:to mi pripomina ali v traviane21rOBO21 napísal:chalani,ja si myslím že vám bud pomôže totálna ignorácia alebo zváčšiť okruh kamarátov v škole ktorý by vám dokázali pomôcť keby vám ti chudáci zas nadávaly![]()
Keď si si to nechal ešte, keď tento problem bol v začiatkoch, teraz sa tit o ťažko bude riešiť. IMHO naozaj mi to pripomína triedneho loosera. Len žalovať, sťažovať sa, každe druhe slovo nadavka (to akože vyjadruhe tvoju nebojacnosť?)..
Keď nejaky spolužiak bude ešte mať nejaky problem, pošli ho do teplých. Vyjasni mu, že sa správa jak primitív a že by si už mohol prestať honiť brčko na tebe.
Spravidla máš v kolektíve prirodzené autority, ktorých slovo sa akceptuje bez toho, aby si ho museli vybojovať, potom kopu ostatných, čo nijak nevyčnievajú a looserov.
Ukáž, že nie si looser.
Keď nejaky spolužiak bude ešte mať nejaky problem, pošli ho do teplých. Vyjasni mu, že sa správa jak primitív a že by si už mohol prestať honiť brčko na tebe.
Spravidla máš v kolektíve prirodzené autority, ktorých slovo sa akceptuje bez toho, aby si ho museli vybojovať, potom kopu ostatných, čo nijak nevyčnievajú a looserov.
Ukáž, že nie si looser.