zdar
mam taky preblem konkretne zamrza mi PC a to tak ze vacsinou nic nerobim 10 a viac min a ked sa vratim je proste zamrznuty a musim reset stalo sa mi to uz aj pri tom ked som robil vo worde neviete niekto cim to moze byt ?
mam W7 64bit moze byt ze si s niakym programom nesedi a preto to mrzne alebo nieco ine ?
problem so zamrzanim PC
Re: problem so zamrzanim PC
standardny postup je, ze skus nainstalovat naslepo do wubi nejake distro linuxu. Ak ti zamrzne aj to, chyba bude v hardware, ak nie, tak v windowse. potom sa pohneme dalej...
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Eviem co je wubi a distro 
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
OK nabuduce 
momentalne som skusil dat PC dozadu na 18.aprila a zatial to ide uvidim ak to nepojde tak urobim to co si pisal ale dik
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 18:31)
no win ma preinstalovany ale problem pretrvava takze mi ostava hardwarova chyba uz asi len
cize zajtra PC berem do servisu co povie technik ale predpokladam ze nic ine ako CPU alebo ramky to byt nemoze
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 18:55)
objavil som potencialny problem a to ze ked kuknem do CPUz tak na ramky mi ukazuje namiesto 1333mhz 663 neviem ci je to normalne .... pocitac nebol v zatazi tak preto neviem ci to nieje ako pri CPU ze sa podtaktuju ale kazdopadne mi to zamrza uz pri totalnych absurditach ako kopirovanie ... 1fotku mi nevedelo v itunes zoptimalizovat a tak.....
//autoeditácia príspevku (08 Máj 2010, 9:50)
ok vyriesil som to mozete lock bolo to tym ze jeden rezidentne spusteny program sa asi winu nepacil a tak furt mrzol
momentalne som skusil dat PC dozadu na 18.aprila a zatial to ide uvidim ak to nepojde tak urobim to co si pisal ale dik
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 18:31)
no win ma preinstalovany ale problem pretrvava takze mi ostava hardwarova chyba uz asi len
cize zajtra PC berem do servisu co povie technik ale predpokladam ze nic ine ako CPU alebo ramky to byt nemoze
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 18:55)
objavil som potencialny problem a to ze ked kuknem do CPUz tak na ramky mi ukazuje namiesto 1333mhz 663 neviem ci je to normalne .... pocitac nebol v zatazi tak preto neviem ci to nieje ako pri CPU ze sa podtaktuju ale kazdopadne mi to zamrza uz pri totalnych absurditach ako kopirovanie ... 1fotku mi nevedelo v itunes zoptimalizovat a tak.....
//autoeditácia príspevku (08 Máj 2010, 9:50)
ok vyriesil som to mozete lock bolo to tym ze jeden rezidentne spusteny program sa asi winu nepacil a tak furt mrzol