Zdravím,
Včera sa mi updatol win 7 kvôli bezpečnostným záplatám ale odvtedy sa mi vždy zobrazujú ikony priečinkov inak ako sa nastavia, zmena sa stane ako náhle vypnem otvorený disk.
Dnes som to opravil cez windows a nebol problém ale po reštarte, ktorý si oprava vyžiadala sa problém opäť vyskytol.
Ďalej sa mi vždy po otvorení FF ukáže hláška či chcem aby bol FF predvolený prehliadač, po odkliknutí už nezobrazovať a vypnutí FF sa hláška objavuje znova a znova.
Updatol som FF na nový FF 35 a problém zmizol ale akonáhle som musel reštartovať PC kvôli Microrsoft oprave viď vyššie sa problém vrátil.
Má niekto podobný problém a vedel by mi poprípade poradiť ako tieto dve závady odstrániť?
Ďakujem
Problém so zobrazenim a FF
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém so zobrazenim a FF
čo myslíš tým "vypnem otvorený disk"? Ak je to nejaký externý disk a nedávaš bezpečne odobrať, je možné sa že sa nezapíšu zmeny nastavenia.
Re: Problém so zobrazenim a FF
Nie nie keď otvorím tento počítač a dám si napríklad disk F a nastavím si tam aby ikony vyzerali tak ako ja chcem tak tak neostanú akonáhle to zavriem a otvorím to na novo tak sú zas zobrazené inak.
Mozillu som aktualizoval na 35 a na chvíľku to pomohlo teda len do vypnutí a zapnutí PC potom sa dané okno zobrazilo znova.
Tak isto mi dočasne pomohlo vymazanie cookies a prečistenie registrov ale opäť po vypnutí a zapnutí PC sa dané okno zobrazuje znova.
Mozillu som aktualizoval na 35 a na chvíľku to pomohlo teda len do vypnutí a zapnutí PC potom sa dané okno zobrazilo znova.
Tak isto mi dočasne pomohlo vymazanie cookies a prečistenie registrov ale opäť po vypnutí a zapnutí PC sa dané okno zobrazuje znova.