Problém vo vzťahu...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
PeterGavo
Amateur
Amateur

Problém vo vzťahu...

Príspevok od používateľa PeterGavo »

Ahojte. Volám sa Peter.

Chodím s jedným dievčaťom 6 mesiacov. Nedávno sme mali výročie. Prečo tu vlastne píšem? Problém je v tom, že tri dni dozadu sa začala správať strašne čudne. Dovtedy bolo všetko v poriadku, smiali sme sa, vtipkovali, objímali a všetko čo k tomu patrí.

V stredu som za ňou prišiel na internát a za celký čas čo som bol s ňou neprehovorila so mnou ani slovo. Nakoniec ma poslala preč, že sa chce učiť. Vo štvrtok sme boli naoobe tam bolo všetko okej, dokonca ma bozkavala, objimala... No super. Ale po ceste domov akokeby sa jej znova nieco stalo a ked som sa pytal, ci ju nieco trapi iba hovorila, ze neznasa ked s nou nieco riesim v autobuse. Pytal som sa ze ci ma ma este rada, odpoved ze nie. Ked som sa spytal kedy to skoncilo hovori, ze mam prestat s hlupymi otazkami. Rozlucila sa so mnou iba tak aby sa nepovedalo.

Pridem domov a o desat minut mi zvoni telefon a zrazu bolo vsetko okej ako keby sa nic nestalo. Este v autobuse som sa pytal ci mi vecer zavola, kedze to je taky nas zvyk. Ze asi tazko. A nakoniec zavolala aj ked si myslim, ze nebola vo svojej kozi. Sprava sa fakt zvlastne aj tie jej reci su blbe, ze uznavat ma bude ked budem zarabat 1000 eur a mat BMW. Nechapem kde na to prisla.

Ked poviem, ze na nejaku zenu ze pekna baba, tak ziarli a pritom sa sprava ku mne ako k handre teraz. Vazne nechapem co sa jej stalo. Doteraz som si myslel, ze je ina, jednoducho dievca pre mna. Trapi ma to a teraz to je este horsie kedze dokoncujem diplomku. Myslim na to a nedari sa mi sustredit. Mal by som sa s nou porozpravat, ale s nou sa jednoducho neda, mam pocit ako keby nevedel riesit problemy. Pride problem a radsej to skonci.

Realita bude asi taka ze ma uz nelubi, aj ked sa to tazko pripusta. Mozno je este problem v tom, ze sa tak sprava od vtedy ako mala dostat menstruaciu a nic, meska jej. Potreboval som sa troska vyrozpravat. Dakujem za rady. A mam 24 a ona tiez. Je to moj druhy vztah jej uz siesty.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Problém vo vzťahu...

Príspevok od používateľa begbeee »

Chodím s jedným dievčaťom 6 mesiacov. Nedávno sme mali výročie.
Ušlo mi niečo? :D
sa sprava ku mne ako k handre teraz
Prepáč, ale pošli ju do faka, že keď bude mať chuť sa normálne rozprávať tak nech sa ozve.
Ty si už snahu problém riešiť mal teraz je na rade ona.

Ináč riešiť zásadné veci v buse by vadilo aj mne ;-)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

wait dude what? .... preplesk a poslat dokelu... nech sa uvedomi ze sa nemoze spravat ako sa jej to rpave hodi pokial je s niekym vo vztahu..
PeterGavo
Amateur
Amateur

begbeee napísal: Ušlo mi niečo? :D

Prepáč, ale pošli ju do faka, že keď bude mať chuť sa normálne rozprávať tak nech sa ozve.
Ty si už snahu problém riešiť mal teraz je na rade ona.

Ináč riešiť zásadné veci v buse by vadilo aj mne ;-)
No to máš pravdu, za ten bus som sa jej aj potom ospravedlnil, ze som to prepalil. Ale jednoducho sa to vo mne nahromadilo.

Praveze normalne nieco riesit sa s nou totalne neda. Ja jej nieco poviem a uz je nahnevana a odpoveda iba "cez zuby". Nakoniec mi este povedela, ze sa spravam ako decko. Ale ked vidim ze nieco nie je v poriadku tak to predsa nenecham tak.

Boli sme spolu cez vikend v pondelok v kine, vsetko ok... NECHAPEM.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

hovorila, ze neznasa ked s nou nieco riesim v autobuse
aj tie jej reci su blbe, ze uznavat ma bude ked budem zarabat 1000 eur a mat BMW.
Nuz neostava ti nic ine, len si kupit to BMW a tam bude mozno ochotnejsia nieco poriesit.
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

PeterGavo napísal: Mozno je este problem v tom, ze sa tak sprava od vtedy ako mala dostat menstruaciu a nic, meska jej.
takze je tehotna (nechcene) alebo ako? mal by si si zlozit ruzove okuliare a porozhliadat sa po niecom inom (za predpokladu ze nie je tehotna). Ja by som toto vo vztahu nestrpel nech uz lubim akokolvek.A to BMW a 1000evri tak to ma uz fakt dorazilo...
PeterGavo
Amateur
Amateur

ccimo napísal:
takze je tehotna (nechcene) alebo ako? mal by si si zlozit ruzove okuliare a porozhliadat sa po niecom inom (za predpokladu ze nie je tehotna). Ja by som toto vo vztahu nestrpel nech uz lubim akokolvek.A to BMW a 1000evri tak to ma uz fakt dorazilo...
No ak je tak nechcene. Hovorila mi ze jej to meska, cca zatial dva dni... Myslim, ze zatial netreba robit paniku. No to mas pravdu to dorazilo aj mna. Neviem dokaze sa so mnou bavit dlho, ale ako keby nevnimala co niekedy povie. Ved si musi byt vedoma, ze to asi trocha cloveka rani take reci... Lubim ju to je pravda, ale ak to bude takto pokracovat tak zostava asi iba jedno riesenie. Rozchod.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

je to k*za, vykasli sa na nu..Aj ked pravda je taka, ze vecsina zien je sibnutych.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Má to asi viac alternatív:
1. je na dohľad niekto iný, kto ju nadchol a momentálne je s ním šťastná a rieši či ostať stebou alebo ťa poslať do ahoj
2. prežíva dáku krízu, o ktorej stebou nechce hovoriť (rodina, najlepšie kamoška, alebo ona sama)
3. proste po 6 mesiacoch zaľubenosť vyprchala resp. väčšina žien chce aby sa vzťah ďalej vyvíjal a tento skrátka nespĺňa jej predstavy
4. výkyvy nálad, bývajú najčastejšie spôsobené vonkajšími faktormi (stres, preťaženosť,... ) alebo hormonálnymi zmenami (tehotenstvo, antikoncepcia, ... )

Ťažko zhodnotiť, najlepšie je si všetky možnosti overiť pekne od jednotky ...

PS: po 6 mesiacoch sa to volá výmesačie, po 12 mesiacoch výročie ...
PeterGavo
Amateur
Amateur

COTHW napísal:Má to asi viac alternatív:
1. je na dohľad niekto iný, kto ju nadchol a momentálne je s ním šťastná a rieši či ostať stebou alebo ťa poslať do ahoj
2. prežíva dáku krízu, o ktorej stebou nechce hovoriť (rodina, najlepšie kamoška, alebo ona sama)
3. proste po 6 mesiacoch zaľubenosť vyprchala resp. väčšina žien chce aby sa vzťah ďalej vyvíjal a tento skrátka nespĺňa jej predstavy
4. výkyvy nálad, bývajú najčastejšie spôsobené vonkajšími faktormi (stres, preťaženosť,... ) alebo hormonálnymi zmenami (tehotenstvo, antikoncepcia, ... )

Ťažko zhodnotiť, najlepšie je si všetky možnosti overiť pekne od jednotky ...

PS: po 6 mesiacoch sa to volá výmesačie, po 12 mesiacoch výročie ...
1. Tak tu pochybujem kedze sme dost casu spolu a jedine co chodi s chalanmi vonka tak to do posilky. To su kamarati. Poznam ich osobne.
2. To je pravdepodobnejsie, skor ta kriza vo vnutri svojej osobnosti.
3. Tak to nedokazem posudit, ale zeby zalubenost skoncila zo dna na den, neviem....
4. Sama mi hovorila, ze ju to na intraku ubija a chce byt doma viac, mozno je pricina v tom.... A v skole ma toho dost, este k tomu problemy so spolubyvajucou, ktora im na izbe robi totalny bordel :(

Tak asi tak :)

//autoeditácia príspevku (23 Apr 2010, 21:44)
PeterGavo napísal:
1. Tak tu pochybujem kedze sme dost casu spolu a jedine co chodi s chalanmi vonka tak to do posilky. To su kamarati. Poznam ich osobne.
2. To je pravdepodobnejsie, skor ta kriza vo vnutri svojej osobnosti.
3. Tak to nedokazem posudit, ale zeby zalubenost skoncila zo dna na den, neviem....
4. Sama mi hovorila, ze ju to na intraku ubija a chce byt doma viac, mozno je pricina v tom.... A v skole ma toho dost, este k tomu problemy so spolubyvajucou, ktora im na izbe robi totalny bordel :(

Tak asi tak :)
A dakujem za upozornenie na tie vyrocia :)
Sangala
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sangala »

a hlavne sa sustred na diplomovku. neries ju ked pracujes lebo si to poseres aj diplomovku a aj sa rozidete.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

"A v skole ma toho dost, este k tomu problemy so spolubyvajucou, ktora im na izbe robi totalny bordel"

-ci to nie je tym, ze by chcela aby ste pomali zacali rozmyslat nad spolocnym byvanim. Rozpravali ste sa nad tym niekedy? mozno to ju trapi..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nebudem sa jej zastávať, lebo má 24r. a správa sa ako malé dievča. Povie ti, že ťa nemá rada, chce od teba auto, peniaze, správa sa k tebe ako k handre. Ja by som dlho nezvažovala svoje rozhodnutie. Skúsila by som sa s ňou ešte raz porozprávať, či ju trápi niečo so spolubývajúcimi, z čoho je taká podráždená a ako si predstavuje váš vzťah ďalej.
PeterGavo
Amateur
Amateur

gogo956 napísal:"A v skole ma toho dost, este k tomu problemy so spolubyvajucou, ktora im na izbe robi totalny bordel"

-ci to nie je tym, ze by chcela aby ste pomali zacali rozmyslat nad spolocnym byvanim. Rozpravali ste sa nad tym niekedy? mozno to ju trapi..
No jasne ze sme sa rozpravali... Ja teraz koncim skolu a chela by byvat so mnou, ze idealne by bolo keby som si nasiel daky bytik v ZA. Ze kludne staci garzonka:) Hovorila, ze by mi aj na najom prispela...

Vcera vecer sa mi tiez sama ozvala a bola uplen v pohode sme si nachvilu popisali a sli spat :) Zajtra spolu cestujeme do ZA tak uvidime ako sa bude spravat...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ze by prispela? mal by si sa zamysliet nad tvojim zmyslanim o tom vztahu, ked uz dvaja rozmyslaju nad tym ze budu byvat spolu tak pokladam za samozrejme ze zacnu hospodarit spolocne, nie ze dievca si mysli ake je svetove ked prispeje, to ma byt samozrejmost, spolocne hospodarenie neznamena, ze chalan vsetko plati a dievca raz za cas prispeje, tam pokladam za uplne normalne ked sa ten najom idem 50:50 a takysto vsetky dalsie vydavky ...
PeterGavo
Amateur
Amateur

No tak som sa s priatelkou trosku bavil o tom co sa stalo... Povedala mi, ze sama nevie co s nou bolo, ze to na nu vsetko dolahlo + meska jej menstuacia takze je z toho rozhodena... Tehotensky test si robila a vysiel negativne. Dufam, ze to nebudu nejake zdravotne problemy.... Takze momentalne je vsetko OK :) Thanks za rady.
Majo053
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Majo053 »

PeterGavo napísal:No tak som sa s priatelkou trosku bavil o tom co sa stalo... Povedala mi, ze sama nevie co s nou bolo, ze to na nu vsetko dolahlo + meska jej menstuacia takze je z toho rozhodena... Tehotensky test si robila a vysiel negativne. Dufam, ze to nebudu nejake zdravotne problemy.... Takze momentalne je vsetko OK :) Thanks za rady.
Ahoj, tak si uz otec? :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Maki napísal:wait dude what? .... preplesk a poslat dokelu... nech sa uvedomi ze sa nemoze spravat ako sa jej to rpave hodi pokial je s niekym vo vztahu..
slovo rosenberga, drzte sa ho...

k teme - zabudni na nu, nevie co chce a ked ti po niekolkych mesiacoch vztahu povie vec typu - bmw a 1000eur, tak o laske nebude :wink:
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Tu babu z jednej strany aj obdivujem, teda skor jej vlastnost ze je uprimna :D (viz. to bmw a peniaze)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

obdivujem volu niektorych ludi chovat priazen k osobam ktore za to nestoja :-) ... ked je pi*a nech ide kade lahsie - to by si si mal uvedomit ... neni jedina zenska na svete, aby si nechal so sebou zametat kvoli jej problemom a naladam, ktore ona nema snahu riesit aj napriek tomu ze ty jej pomoct chces :-) ... ked nemas cenu pre niekoho ineho tak to pochopit ide, ale ked ju nemas sam pre seba a nechas sa takto emocionalne kefovat ? ? ? co ti na to povedat ?

... ide videt ze si jej asi docela prepadol, ked po 6 mesiacoch riesis veci ako vyrocie :-D :-D ak si moc tlacil na pilku, tak sa mohla zlaknut a toto je jej obranny mechanizmus aby si nechal ty ju a nemusela ti do oci povedat ze si trtko a ona to chce cele spomalit :-)
Napísať odpoveď