Problém vo vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém vo vzťahu

Príspevok od používateľa Janio »

Javatar - to som písal všeobecne, k tebe patrila prvá veta aj to boli moje myšlienkové pochody mierenie na iných - prepáč...
A nie je perverzak ako perverzak... Cením si keď sa niekto pod karmu podpíše a vyjadrí sa... Aspoň viem s čím nesúhlasí, nie ako spol, ktorí len nadáva...

halabaster zase ma súdiš, keď ma nepoznáš :) To, že ma tak vidíš ty, neznamená, že taký som... Vieš dobré sa pochváli aj samo, inak samochvála smrdí... Kde to dotiahneš ty ?

No mačiatku napíš nám, ako to pokračuje. Prelomila si ľady a opäť je všetko ako kedysi ? :D :lol:
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Lollo, už som to tu predsa písala a ty sa ideš opäť pýtať na to isté. To čo som spravila sa ospravedlniť nedá, bolo to moje zlyhanie a som si vedomá čo som spravila. Je ťažké sa s tým vyrovnať, to si môžeš byť istý. Otázka prečo s ním chcem byť je zbytočná, neskúsiš nad tým porozmýšľať? Nebude to tým, že sme už dlho spolu, dobre sme si sadli, rozumieme si vo všetkom a všetko bolo krásne až do chvíľe kým sa udialo čo sa udialo? Neočakávam, že to bude také isté ako to bolo predtým, rada by som sa však o to pokúsila a verím, že sa to aspoň čiastočné dokáže vrátiť do starých koľají, že bude sťastný on, že budem šťastná ja a že nám to bude ešte dlho výborne fungovať vo všetkých aspektoch.

Aké fotky Halabaster? O čom to píšeš prosím Ťa?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako citam prispevky vsetkych co sa do maciatka navazaju v kazdej druhej teme - len cakam kedy konecne dospejete a pochopite ze taketo veci sa deju a su pomerne normalne... ale to sa pri inteligencii ludi ako grim, janio, moosha a tak ocakavat asi fakt neda

// moosha: karmy s takym textom mi mozes davat ked ti konecne okolo p*** zacnu rast chlpy a ked sa nejaka truba zlutuje a odpani ta ... cmuk

// btw: ja sa jej zdaleka nezastavam, mne je prudko ukradnuta, len hovorim, ze sa to deje a vo velkom... kazda nevera ma svoj pribeh a podla mna je holka celkom odvazna len tak to zavesit na verejne forum(hoci pod anonymom) - kolki z nas by to na jej mieste chceli riesit takto? 95% ludi by sa hanbilo co i len si priznat ze spravili nieco zle...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

maciatko: tak potom to vyzera ze vsetko ide ako ma... ty si sa uz poucila a ked ta nabuduce bude neaky pritahovat tak jednoducho pojdes prec a tvoj chlap si uvedomil ze ta naozaj miluje... stale sa mi zda ze je to neako skoro ale budiz...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

toto nebude fungovat, stale tam bude stipka neistoty, a preco sa to pytam znova? pretoze pytala si sa na to jeho ci chce s tebou byt? ci je ochotny byt zase spolu s tebou a prezivat to a obcas mysliet ze ked ta niekam zoberie ze sa to znova zopakuje?

Ja osobne by som asi nedokazal na 100% verit proste moralne by mi to vadilo a povedal by som ze ano kamarati budeme ale nic viac, neligol by som to

Ide mi o to ze clovek ktory dostane vsetko a vyuzije/zneuzije si nezasluzi opat sancu a tvrdit ze uz sa to nestane...to je ako moja skola, vravim si spravim spravim a nic; to len tak naokraj
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

vsetko tu uz bolo povedane...ja len obdivujem tvojho ex ze sa po tom vsetkom s tebou dokazal stretnut a bez nadavok a vycitiek ti dokazal povedat svoje stanovisko....ale na druhej strane ak sa s tebou da zas do kopy tak to by som povazoval za jeho zlyhanie...btw si chudera, takto este uboho doliezat za tym kolegom ak na prvy krat ukaze, ze je charakter...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Už to nikdy nebude také ako predtým, tá dôvera je beznádejne zničená.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Je to možné, že tá dôvera už nikdy nebude aká bola, ale s týmto rizikom sa musím vysporiadať a snažiť sa, aby tú dôveru vo mne našiel a aby som ho nesklamala. Viem, že to nikdy nebude aké to bolo, že tam bude z jeho strany ten pocit neistoty, spomienky na minulosť a možno v tažkých časoch aj výčitky z jeho strany.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Maki napísal:ako citam prispevky vsetkych co sa do maciatka navazaju v kazdej druhej teme - len cakam kedy konecne dospejete a pochopite ze taketo veci sa deju a su pomerne normalne...
uf... no diať sa dejú, ale že by boli normálne? dúfam, že to nikdy nedospeje až do toho bodu, že sa budú takéto veci považovať za normálne :nono:

Ako moja mama hovorí: "Dievča moje, rozumiem ti, ale pomôcť ti nemôžem." (nikto ti tu nemôže pomôcť).

Na jednej strane rozumiem tej "chémii" - celý život som odsudzovala ľudí, ktorý hoci len raz, podviedli manžela, partnera... na druhej strane sa mi stalo, že tiež som stretla človeka, z ktorého "čosi" vyžarovalo a vedela som, že by stačilo len povedať a nebol by problém... ALE :!: ... preto sme ľudia a nie zvieratká, lebo používame rozum (schválne nepíšem mozog) a uvedomujem si, že hoci mi pri tom chlapovi všetky hormóny udierajú do hlavy a aj inde, tak predsa mám doma (alebo na druhom konci baru) manžela, partnera... ktorého ľúbim aj srdcom, nielen "telom" a viem, že to správne nie je, že by ho to ranilo, a preto si radšej namiesto ďalšieho pohára vína objednám kyslý džús na prebratie...

... no ale stalo sa... pomôcť ti tu nepomôže nikto... nikomu neželám nič zlé, preto dúfam, že nech to s vami skončí akokoľvek, tak to bude šťastné riešenie pre oboch...
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Nedôvera z jeho strany tam bude určite.S tým nespravíš už dokopy nič.Ledaže by chudák stratil pamäť.Aj keď ho tak veľmi chceš späť, môžeš mu zaručiť že sa niečo také alebo horšie nezopakuje?Nemyslím teraz len rečami typu "Ja by som to nikdy nespravila".Lebo to si si hovorila aj predtým.Akú reálnu záruku mu vieš dať že v budúcnosti v nejakej "slabej chvíľke" (toto bola ale riadna chvíľa) sa to nestane?Keď ta dokázal niekto koho vlastne ani nepoznáš poblázniť za malú dobu tak kvalitne že si dokonca za ním doliezala ty a nie on (aj keď uznávam že má aký taký charakter že sa s tebou nevyspal, aj keď keby bol úplný charakter, tak sa s tebou ani len nestretne alebo by sa ti snažil dohovoriť, aby si také niečo nerobila nikdy ani s ním ani nikým iným), tak ako odoláš napríklad keď sa vyskytne zas niekto taký "šarmantný", povedzme ešte k tomu v situácii keď budeš mať možno vypité a začne doliezať on.A bude to robiť až kým ťa nezíska.Spomenieš si v takej situácii na zlú skúsenosť a stopneš to, alebo rozum prebijú primitívne pudy?Na túto otázku nemôžeš vedieť teraz objektívne aj tak odpovedať lebo sa v danej situácii nenachádzaš a týmpádom už nevieš 100% zaručiť že niečo také nespravíš.Troška odbehnem ešte od témy, čo sa nevery týka.Nie je to normálna vec a tí čo si myslia, že áno tak by mali prehodnotiť svoj rebríćek morálnych hodnôt.Nie som žiaden fanatický kresťan a neviem čo ešte.Nie v skutočnosti ak mám pravdu povedať som ateista.Len rozmýšľam logicky a snažím sa nesprávať ako zvieratá od ktorých sa chceme líšiť a nahovárame si že sme lepší.Ja verím v to, že ak niekto neche podviesť, tak nepodvedie.Ak podvedie tak nemiloval.Ako dôkaz použijem seba.Ja by som nedokázal svoju priateľku nikdy podviesť, len pri pomyslení na to je mi zle a hanbím sa.Nie to ešte niečo také spraviť.Ani keby tá holka bola neviem aká.Dokážem sa plne ovládať.Kto mi chce začať rečami ako, že to hovorím len teraz lebo som v takej situácii nebol tak si ušetrite reči.V tej chvíľi ako by ma niečo také len napadlo by som si dal facku.Ďalšia vec, ktorú ľudia radi používajú ako výhovorku je alkohol.Lenže keď si niekto vypije tak je známe že rozpráva skôr úprimne ako za triezva, prezradí veci ktoré by inak nepovedal a správa sa povedal by som "prirodzene" presne tak akoby sa správal ak by neexistovali nejaké pravidlá vštiepené v triezvom stave podľa ktorých sa za triezva chová.Alkohol len prebudí to čo v nás je a to čo chceme skutočne spraviť.Takže podľa mňa len ukazuje pravý charakter človeka.Týmto som na nikoho odtiaľto nenarážal bola to skôr len taká úvaha.Verím, že existujú ľudia, ktorí budú súhlasiť a takí ktorí majú naozaj svoje hodnoty a zásady ktoré by nikdy za žiadnych okolností neporušili.U mňa je to možno extrém ale ja hovorím, radšej akoby som mal podviesť by som zomrel.

//BTW.Akurát som si čítal príspevky ku karme.Je fakt že ako tu už bolo spomenuté sú zvieratká, ktoré nedokážu myslieť ničím iným ako svojim pohlavným ústrojenstvom.Citujem:

"ty si ale jebava. nechapem toho kolegu tvojho ex, ci ma len erektilnu disfunkciu alebo je homos ked ta nechcel vyprasit. Ja by som veru nezavahal a hned by som ta poriadne precistil "

Keď už ide dotyčný písať také odvážne veci nech má aspoň toľko v sebe aby sa podpísal...samozrejme nepodpíše lebo sú to len infantilné kecy a dotyčnému ešte maximálne tak mliečko steká po brade a môže sa akurát zháňat po vreckovke ako mu sliny tečú nad fotkou z fóra.Jej kolega na rozdiel od teba "čističa" nemá ED a dokonca nie je ani homosexuál len má niečo čo ty nemáš a to sa volá rozum.A keď už sa cheš oháňať vecou ktorej tvoj malý mozoček nemôže porozumieť (ED), tak sa prosím ťa aspoň nauč gramatiku aby to ostatným oči nevypichlo.Vlastne...počkať do konca základnej školy je ešte ďaleko takže nato máš čas.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

nechápem chovanie všetkých haterov v tejto téme. nemyslíte si, že v každom vzťahu to raz "zakolíše"? vari každý z vás má teraz vzťah s tou najideálnejšou partnerkou/partnerom od ktorej už žiadna lepšia na svete nie je a nikdy sa s ňou nerozídete? že vás počas (aj šťastného) vzťahu nemôže očariť iná osoba? ...alebo si tu len vybíjate frustráciu? :sly:
zeky
Star
Star

Definuj mi prosím pojem "hater".Čo si v tomto prípade pod tým predstavuješ?Pre mňa je moja partnerka ideálna a myslím, že aj pre každého, kto svoju polovičku miluje je tá "aktuálna" pre neho ideálna.Možno nie objektívne ale v danom časovom úseku je to tak.Nie "očariť" ma nemôže.Pokiaľ dobre viem mágiu neovláda nikto.A na druhej strane svoju "chémiu" viem ovládať ja, takže tu problém nevidím.Láska vyplýva z poznania, nie z toho že máš erekciu keď vidíš štíhlu blondínu s pekným zadkom a trojkami.To nie je láska.To sa v tebe len hormóny búria.Je to nadržanosť.A frustráciu si nemám akú vybíjať a nemám k tomu dokonca ani dôvod.Ja som šťastný a svoju partnerku ľúbim.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

ad "hater": nereagoval som na teba. táto téma je tu dosť dlho a veľa ľudí v nej vystupuje dosť radikálne až agresívne (nehovoriac o urážkach ktoré autorka témy dostala v karme).

ad "očarenie": nemyslel som náklonnosť takého typu že sa ti pri nejakej ženskej hneď postaví. síce pripúšťam že aj hormóny v tom zohrávajú svoju úlohu, avšak šarm či osobnosť ženy ktorá dokáže zaujať muža nespočíva len trojkách kozách (i keď tie pri tom výrazne pomáhajú :roll: )
zeky
Star
Star

Tak niekto jedná skôr podľa emócií.Ale ako bolo povedané, urážkami už nič nezmenia, takže sú viac menej zbytočné.V tomto prípade sa mi páči jedna veta, ktorú preniesol Squall v FF8.
"But the past is the past... it's over, done with.Despite what truth we find, it's not going to change the present."

Tak áno fyzická príťažlivosť zohráva značnú úlohu či už vedome, alebo podvedome ale proste je to tak a každý kto tvrdí že nie klame samého seba.Ruku na srdce koľkí sa pustíte do rozhovoru s nejakou "škaredšou" babou.Úvodzovky preto, lebo krása je relatívny pojem.Závisí od toho, kto sa pozerá.Avšak ako hovorím.Ak niekoho miluješ tak si v ňom zrejme našiel črty a vlastnosti, ktoré si hľadal.Osobnosť môže zaujať ale osobnosť vnímame rozumom.Čiže tu by sme mali byť schopní rozumne posúdiť kde sú hranice.Ak nie sme tak niečo nie je v poriadku a hlásia sa hormóny a nemyslím, že to bude kvôli tomu že to dievča má napríklad rovnaké záujmy alebo názory.Čiže sa už nejedná o osobnosť.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

NO ja by som partnerku určite nepodviedol a mohla by okolo mňa obskakovať slečinka aj zo zlata. Tu ide o charakter. Samotná chémia a krv nahromadená vo vtákovi nemajú takú moc, aby prekonali mozog - ale ako vidieť, u všetkých to tak nie je.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito nebol by si prvy ani posledny co takto rozprava a stalo sa

v kazdom pripade ti prajem pevnu volu ak sa do takej situacie dostanes....
zeky
Star
Star

Možno nebol prvý ani posledný ale jeho názor zastávam aj ja.Kto má trocha charakteru a rozumu tak to nespraví.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

aj ja s nim suhlasim - ja len ze clovek je tvor slaby a sebavedomie typu "toto sa mi nemoze stat" v tomto smere velmi neprospieva...
netvrdim zeby sa nevery dopustil - to uz zalezi na nom a prajem mu aby to v takom pripade naozaj zvladol...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

javatar chapem ze ty to tu obhajujes ked si sa sam takeho niecoho dopustil..ale pochop uz ze nie kazdy je taky ako ty!
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

neobhajujem neveru, netvrdim ze by to niekto nezvladol len hovorim stare zname: "nikdy nehovor nikdy"
Napísať odpoveď