Problém z IRDETO kartou
Problém z IRDETO kartou
Cavte znicoho nic mi prestala fungovat táto karta. Kedze mam 2 satelity tak som ju skusal na obidvoch a ajtak nic. Nevedel by niekto co stym?
Re: Problém z IRDETO kartou
Klasicke otazky budu nasledovat. Mas v poriadku opravnenia? refresh si skusal?
refresh som skusal ale nijak to nepomohlo
a aj opravnenia su v poriadku
Skus na 5 minut vypnut prijimac, uplne - nie do standby. A potom znova nechaj nacitat kartu. Ak nepomoze, kontaktuj satelitneho providera.
Volal som ale nijak mi nepomohli len same bludy mi rozpravali a ani ma nechceli nechat k slovu..........vraveli ze vraj potrebujem dekodovaci modu (pricom mi aj bez neho ide karta) a ze to je koli tomu ze ho nemam..............pritom mi aj prijmac ukazuje informacie o mojej karte ale najcudnejsie je ze aj ked mam predplatene programy tak ajtak mi ich neodkoduje.............mojou poslednou nadejou je asi refresh karty. ked ani to nepomoze tak neviem potom.
ked to ty po refreshe nijak doma nerozbehas, tak sup do predajne kde si kupil prijimac kartu. Nech ti ju daju na chvilku do cerifikovaneho prijimaca. Potom sa to musi rozbehnut do par sekund.
Nemusi to byt nutne predajna, ale staci niekto kto ma certifikovany prijimac. Btw co mas za prijimac?
Nemusi to byt nutne predajna, ale staci niekto kto ma certifikovany prijimac. Btw co mas za prijimac?
Bol som stym v obchode kde predavaju a opravuju satelity a tam tu kartu skusal na cca 4 prijmacoch a ani sam nevedel kde je chyba kedze info o karte ukazovalo ale platene programy na ziadnom nechcelo spustit. Dokonca mi aj moj prijmac napojil na pocitac a hocico tam skusal ale ani stym nrpochodil. A prijmac je Openbox S9
PROBLEM VYRIESENY
Niekdo sa mi musel hrat z prijmacom a vypol mi EMM
PROBLEM VYRIESENY
Niekdo sa mi musel hrat z prijmacom a vypol mi EMM
to potesi 
Tak to teda hej
uz nikdy nedam malym detom do ruk dialkove ovladania lebo to aj tak dopadne
po troch dnoch som si to aj sam spravil a neviem co to tam za amaterov v skylinku na zakaznickej linke maju, len ma tam odbijali ze mi treba nejaky dekodovaci modul a ze bez neho mi to nepojde a nemozu mi potom pomoct ale ako vidim ide to aj bez neho
............a inac vdaka aj za tvoju pomoc K 
P.S a ani neviem pochopit jak takato banalita nenapadla predavaca v satelitnom obchode a pritom tam boli dvaja a vyhovarali sa na poskodenu kartu aj ked ukazovala
P.S a ani neviem pochopit jak takato banalita nenapadla predavaca v satelitnom obchode a pritom tam boli dvaja a vyhovarali sa na poskodenu kartu aj ked ukazovala