čaute mám taký problém mám net presnejšie t-com turbo 3 solo bez pevnej linky net my má ist vyše 3.5 mbit/s čo aj ide ale vždy po nejakej hodiny my padne ríchlost na nejakích posratích 1.5 mbit/s neviete v čom može byt problém? ps: vždy ked potom resetnem ruter tak to ide zas full ako má ps2: moj ruter je D-Link DSL-2641R ešte raz díky.
čaute sory že otváram tému po mesiaci ale mám na vás takú otázku mám net od t-com konkrétne turbo 3 solo bez pevnej linky ako som už písal a chcel by som zvýšit program na turbo 4 bo majú akciu neviete či je to za určitý poplatok alebo pezplatne? za odpovede dakujem vopred.
Pokial viem, tak u t-comu sa da zmenit program iba pol roka pred ukoncenim viazanosti, takze zalezi na tom, kedy si podpisoval zmluvu. Inak je to bez poplatku.
Kazdopadne je lepsie zavolat na zakaznicku linku a popytat sa tam.
mal som turbo 2 a presiel som skoro vpolke viazanosti na turbo 4 bez poplatku viazanost mam 24mesiacov od januara 2009. neplatil som ziaden poplatok a dokonca ho mam za 26euro mesacne pretoze sa pocita cena aka bola vtedy abo take cosi .. no ked som bol vpredajni tak mi povedali ze to bude ma za 46ojro ale ked som im zavolal na 08002345 tak mi to dali na 26ojro zaujimave ale nestazujem si ...