Problem zozapinanim pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
seproalfax
Amateur
Amateur

Problem zozapinanim pc

Príspevok od používateľa seproalfax »

Dobrý deň.V poslednom čase mám výpadky pc , ktoré sa zdajú byť náhodne , ako napr. vypnutie počas prevádzky alebo pc nereaguje na zapnutie .Vtedy musím pc odpojiť od napájania a chvíľku počkať minúta dve zapojím a potom už ide zapnúť .Neviete kde sa môže nachádzať problém ?Alebo aspoň spôsob ako zistiť čo to spôsobuje ?? Vopred ďakujem za rady a nápady.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem zozapinanim pc

Príspevok od používateľa heker »

Zdroj. Jedina moznost je skusit iny. Kuo z netu rovno novy, ak by nebol problem v tom, tak ho do 14 dni vratis.
seproalfax
Amateur
Amateur

Skusim uvidim .Budem to uz asi riesit formou upgrade novy zdroj a potom zvisok zabijem 2 muchy jednou ranou dufam
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

seproalfax napísal:Dobrý deň.V poslednom čase mám výpadky pc , ktoré sa zdajú byť náhodne , ako napr. vypnutie počas prevádzky alebo pc nereaguje na zapnutie .Vtedy musím pc odpojiť od napájania a chvíľku počkať minúta dve zapojím a potom už ide zapnúť .Neviete kde sa môže nachádzať problém ?Alebo aspoň spôsob ako zistiť čo to spôsobuje ?? Vopred ďakujem za rady a nápady.
baterka na doske to moze a nemusi byt, skus vymenit ak je to starsie PC
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aky vplvy na to ma baterka na doske??? Ak je slaba baterka, tak to v prvom rade pipa pri bootovani, castokrat hodi hlasku, ktoru treba odkliknut stlacenim F1/F2/F10 a taktiez nedrzi cas, takze treba pravidelne nastavovat cas v systeme.
seproalfax
Amateur
Amateur

Baterka to nebude je to rocny komp a este mam aj dual bios jedine co my kedy pri baterke robilo ked som mal stary komp je ce si nepametal nastavenia biosu a cas .MB zdroj su topky podla mna ak je to zdroj tak dalsie sklamanie od firmy evolve :(
Napísať odpoveď