Problem zozapinanim pc
-
seproalfax
Amateur
Problem zozapinanim pc
Dobrý deň.V poslednom čase mám výpadky pc , ktoré sa zdajú byť náhodne , ako napr. vypnutie počas prevádzky alebo pc nereaguje na zapnutie .Vtedy musím pc odpojiť od napájania a chvíľku počkať minúta dve zapojím a potom už ide zapnúť .Neviete kde sa môže nachádzať problém ?Alebo aspoň spôsob ako zistiť čo to spôsobuje ?? Vopred ďakujem za rady a nápady.
Re: Problem zozapinanim pc
Zdroj. Jedina moznost je skusit iny. Kuo z netu rovno novy, ak by nebol problem v tom, tak ho do 14 dni vratis.
-
seproalfax
Amateur
Skusim uvidim .Budem to uz asi riesit formou upgrade novy zdroj a potom zvisok zabijem 2 muchy jednou ranou dufam
baterka na doske to moze a nemusi byt, skus vymenit ak je to starsie PCseproalfax napísal:Dobrý deň.V poslednom čase mám výpadky pc , ktoré sa zdajú byť náhodne , ako napr. vypnutie počas prevádzky alebo pc nereaguje na zapnutie .Vtedy musím pc odpojiť od napájania a chvíľku počkať minúta dve zapojím a potom už ide zapnúť .Neviete kde sa môže nachádzať problém ?Alebo aspoň spôsob ako zistiť čo to spôsobuje ?? Vopred ďakujem za rady a nápady.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aky vplvy na to ma baterka na doske??? Ak je slaba baterka, tak to v prvom rade pipa pri bootovani, castokrat hodi hlasku, ktoru treba odkliknut stlacenim F1/F2/F10 a taktiez nedrzi cas, takze treba pravidelne nastavovat cas v systeme.
-
seproalfax
Amateur
Baterka to nebude je to rocny komp a este mam aj dual bios jedine co my kedy pri baterke robilo ked som mal stary komp je ce si nepametal nastavenia biosu a cas .MB zdroj su topky podla mna ak je to zdroj tak dalsie sklamanie od firmy evolve